Abone Ol

Amerika'nın Seçimini yerinden izliyoruz.. CANLI

Medyafaresi.com ABD Temsilcisi Ayşın Savatlı New York Manhattan'da seçim sonuçlarını yerinden takip ediyor ve sizlere aktarıyor..

Amerika'nın Seçimini yerinden izliyoruz.. CANLI

Medyafaresi.com / Ayşın Savatlı / New York

Amerika’nın Seçimini Yerinden İzliyoruz

Aylardır tüm dünyanın heyecanla beklediği, Amerika’nın 59. Dönem başkanlık seçimleri için büyük gün geldi çattı.

Amerikan toplumu başkanının kim olacağına karar vermek, Donald Trump ile Joe Biden arasında tercihini yapmak için bugün son kez sandık başında.

Genellikle politikadan uzak olan Amerikalılar, ilk kez böylesi bir yoğunlukla seçime katılım gösteriyorlar.

Postayoluyla ve erken kullanımla 97 milyonu aşan oy kullanımı, bugün gördüğümüz yüzlerce metrelik uzun kuyrukları da düşündüğümüzde, rekor kıracak gibi duruyor.

Her bakımdan tarihi bir günü yaşıyoruz. Koronavirüs pandemisinin ortasında 232 bin vatandaşını kaybeden Amerika, hiç alışık olmadığı bir seçim dönemi geçiriyor.

Son dönemde toplumda yaşanan ayrışma ve siyasetin yarattığı polarizasyon ile birlik duygusu yara almış Amerikan toplumum bugün, geleceğinin yönüne, gideceği yola karar veriyor.

Sonuçlarının çok uzun dönemli, etkilerinin bütün dünyada hissedilecek kadar büyük ölçekli olacak bu seçimleri sizler için yerinden takip etmeye devam edeceğiz.

New York Saatiyle 18.00 – 19.00, Türkiye saatiyle, bu gecesi 4 Kasım çarşambaya bağlayan gece yarısı 01.00 – 02.00 gibi sonuçların başta Indiana, Kentucky, Georgia, Virginia, South Carolina, Virginia hatta gözlerin dikildiği Florida’dan sonuçlar gelmeye başlayacak.

Sonuçlar geldikçe Medyafaresi tv youtube kanalı üzeriden son durumu, sonuçları, beklentileri, tahminleri sizinle paylaşmaya devam edeceğiz. Bizleri takipte kalmanız dileğiyle…

MEDYAFARESİ TV YOUTUBE KANALINA ABONE OLMAK İÇİN TIKLAYIN