Abone Ol

Amber Heard'ten Johnny Depp'e Suçlama: Beni Rehin Alıp Üç Gün Tecavüz Etti

Evlilikleri sadece iki yıl sürdü ama aralarındaki hesaplaşma beş yıldır bir türlü bitmek bilmiyor. Bir zamanlar birbirlerine deli gibi aşık olan ünlü çift, şimdi mahkeme salonlarında, kapalı kapılar ardında yaşadıklarını öne sürdükleri her şeyi bütün ayrıntılarıyla anlatıyor.

Amber Heard'ten Johnny Depp'e Suçlama: Beni Rehin Alıp Üç Gün Tecavüz Etti

Johnny Depp ve uğruna 14 yıllık yuvasını yıktığı Amber Heard'ün, oynadıkları The Rum Diaries adlı filmin setinde başlayan aşkları önce evliliğe sonra da Hollywood'un en uzun süreli hukuk savaşına uzandı. 2015 ile 2017 arasında evli kalan 58 yaşındaki Johnny Depp ile 35 yaşındaki Amber Heard bir kez daha mahkeme salonunda karşı karşıya geldi.

 SUÇLAMALAR ARDI ARDINA
Bu yasal sürecin "ilk perdesi" geçen yıl İngiltere'de gerçekleşti. Bu süreçte kariyeri de zarar gören Depp, kendisi hakkında "eşini döven bir adam" nitelemesini kullanan The Sun gazetesine karşı bir iftira davası açtı. Bu davanın görüldüğü dönemde, Amber Heard ile Johnny Depp, Londra'daki mahkeme salonunda, deyim yerindeyse bir tür gövde gösterisi yaptı. O davayı kaybeden kişi Depp oldu. Fakat olay orada noktalanmadı. Eski eşi Heard aleyhine 50 milyon dolarlık bir iftira davası açtı. Bu hamleye Heard'den de yanıt geldi: O da Depp aleyhine 100 milyon dolarlık bir iftira davası açtı. İşte o davanın ilk duruşması dün ABD'nin Virginia kentindeki Fairfax County Courthouse'da görüldü. Eski çiftin karşı karşıya geldiği duruşmaya, yine birbirleri aleyhine yönelttikleri suçlamalar damgasını vurdu.

'KORSAN KOSTÜMÜNÜN ARDINA GİZLENEN GERÇEK' İDDİASI
Johnny Depp ile Amber Heard'ün avukatları da iki ünlüye yönelik ilginç nitelemelerde bulundu. Depp'in avukatları Amber Heard'ün, hayatının performansını sergilemeye hazırlandığını ileri sürüp güzel yıldızı "yalan söylemekle" itham etti. Bu arada Amber Heard'ün avukatları da Depp'i kast ederek "bu duruşmanın korsan kostümü ve şöhretin ardına gizlenen gerçek yüzünü gözler önüne sereceğini" ileri sürdü.

Amber Heard, 2018'de The Washington Post için yazdığı makalede ismini vermeden Johnny Depp'i kendisine şiddet uygulamakla suçlamıştı. Fakat her ne kadar açıkça belirtmese de herkes Heard'ün o makalede kimden söz ettiğini anlamıştı.