Abone Ol

Amber Heard: Johnny Depp parmağını kesti ve kanıyla aynaya yazdı

Amber Heard ve Johnny Depp'in olaylı boşanma sürecinde yeni bir gelişme daha meydana geldi.

Amber Heard:  Johnny Depp parmağını kesti ve kanıyla yazdı

Amber Heard, eski eşinin bir öfke patlaması anında kendi parmağını kestiğini ve kanıyla aynaya bir ilişkisi olduğuna ilişkin kelimeler yazdığını iddia etti. Heard, bu iddiaları mahkemeye delil olarak sundu.

30 yaşındaki Amber Heard ve 53 yaşındaki Johnny Depp'in olaylı boşanma süreci devam ediyor. TMZ'nin haberine göre Heard, eski eşinin bir sinir krizi anında parmağını keserek kendi kanıyla aynaya 'Easy Amber' ve 'Billy Bob' yazdığını iddia ettiği delilleri mahkemeye sundu. Heard'a göre Depp o sırada çok sarhoştu ve ağır bir uyuşturucu etkisindeydi.

Amber Heard: Johnny Depp parmağını kesti ve kanıyla aynaya yazdı - Resim: 1

Mahkemeye sunulan delillerde Depp'in olduğu iddia edilen kanlı görüntüler mevcut.


Heard'ın iddialarına göre Depp parmağını kestikten sonra 24 saat içinde tedavi ettirmediği için, elinden kesilen bir parça deri ile parmağının ucuna yamandı. Hatta bu kesik nedeniyle Depp'in son filmi 'Karayip Korsanları 5: Ölü Adamlar Masal Anlatamaz'ın çekimlerine 4 hafta ara verildi.

'SENİN BAŞKALARIYLA İLİŞKİN VAR' DİYORDU

Amber Heard: Johnny Depp parmağını kesti ve kanıyla aynaya yazdı - Resim: 2

Heard'ın mahkeme belgelerinde şunlar yazıyor:

Amber Heard, 'Danimarkalı Kız'ın çekimleri için Londra'dayken bir gün telefonda eşi Johnny Depp'le kavga etti. Bir öfke patlaması anında telefonu fırlatan ve birkaç bardak kıran Depp, parmağını kesti. Depp daha sonra parmağını mavi boyaya batırdı ve aynaya 'Starring Billy Bob and Easy Amber' (Başrolde Billy Bob ve Ucuz Amber) yazdı.

Depp'i kıskançlık krizlerine sokan kişi, Heard'ın 'London Fields' filminde birlikte oynadığı rol arkadaşı, Angelina Jolie'nin eski eşi Billy Bob Thornton'du. Depp, karısıyla 61 yaşındaki aktörün ilişkisi olduğunu iddia ediyordu.

Amber Heard'a göre Johnny Depp, evlilikleri boyunca da Heard'ın başka erkeklerle ilişkisi olduğunu iddia ederek ona sürekli şiddet uyguluyordu.

KAVGA GÖRÜNTÜLERİ İNTERNETE SIZMIŞTI

Amber Heard: Johnny Depp parmağını kesti ve kanıyla aynaya yazdı - Resim: 3

Bu olaydan hemen önce, Johnny Depp'in öfke patlaması yaşadığı bir video gündeme oturmuştu. Gizlice sızdırılan görüntülerde Depp'in evlerinin mutfağındayken Heard'e bağırıp çağırdığı, dolap ve büfeyi yumrukladığı, küfürlerle Heard'ün üzerine yürüdüğü görülüyordu.

hürriyet