Abone Ol

Altın Kelebek'te Tamer Karadağlı Göndermesi: Biri Mimik Yaptı Sandım

Altın Kelebek'te ödülünü alan Çağlar Ertuğrul, Altın Portakal'da Nihal Yalçın ve Tamer Karadağlı arasında yaşanan diyaloga göndermede bulundu.

Altın Kelebek'te Tamer Karadağlı Göndermesi: Biri Mimik Yaptı Sandım

Birçok sanatçı tarafından protesto edilerek katılmama kararı alınan 47. Pantene Altın Kelebek Ödülleri’nde oyuncu Çağlar Ertuğrul, Altın Portakal’da Nihal Yalçın’a tavrı tepki çeken Tamer Karadağlı'ya gönderme yaptı.

47’ncisi düzenlenen Altın Kelebek Ödülleri'nde En İyi Erkek Oyuncu ödülü, TRT 1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat dizisindeki performansıyla Çağlar Ertuğrul’a gitti.

Ödülü almasının ardından teşekkür konuşması yapan Çağlar Ertuğrul, Altın Portakal'da Nihal Yalçın ve Tamer Karadağlı arasında yaşanan diyaloga göndermede bulundu.

Konuşması esnasında bir anda arkasını dönen Ertuğrul, "Birisi mimik yapıyor sandım arkamda" dedi. O sırada sunucu Cem Davran ise, "Bu o törenlerden değil, bak ne güzel kenarda duruyor" yanıtını verdi.

NE OLMUŞTU?

58. Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde En İyi Kadın Oyuncu Ödülü’nün sahibi olan Nihal Yalçın’ın ödül aldığı sırada Tamer Karadağlı'nın mimikleri dikkat çekmişti. Yalçın, konuşmasını bölerek kendisine ödülü uzatan Karadağlı'ya, "Kim verdi ödülü? Sus mu dediniz? Artık sus mu diyorsunuz?" demişti.