Abone Ol

Almeda Abazi kimdir?

Almeda Abazi, Tolgahan Sayışman ile evliliğinin ardından gündeme oturdu. 2008'de Kainat güzeli seçilen Almeda Abazi'ye ilişkin merak edilen soruların yanıtları.

Almeda Abazi kimdir?

İşte Almeda Abazi'nin bilinmeyenleri...

Almeda Abazi'nin evliliği gündeme bomba gibi düştü. Katıldığı Survivor yarışması ile ününe ün katan Almeda Abazi hakkında bilinmeyenleri sizler için derledik. İşte Almeda Abazi hakkında tüm detayların yer aldığı haberimiz...

ALMEDA ABAZİ KİMDİR?

Almeda Abazi (d. 13 Şubat 1992, Tiran), 2008' de Miss Globe Kâinat Güzeli yarışmasını kazanmıştır. Oyuncu eğitimi almaktadır. Lise eğitimini İstanbul Özel Tarhan Koleji'nde tamamlamış, İstanbul Aydın Üniversitesi Bilim-Sanat Akademisi Oyunculuk Bölümü'nde eğitim almıştır. Eğitimine Sakarya Üniversitesi Devlet Konservatuarı öğrencisi olarak devam etmektedir.

Şu ana kadar Konak ve Show Business filmlerinde ve Ayrılık adlı TRT dizisinde rol almıştır. Ayrıca Survivor Ünlüler - Gönüllüler ve Yok Böyle Dans yarışmalarına katılmıştır. Muhteşem Yüzyıl dizisinde Valeria adıyla yer almıştır. tv8 kanalında Murat Ceylan ile birlikte Para Bende programını sundu. 2015 Yılında tekrar Survivor All Star yarışmasına katılmıştır.

Almeda Abazi kimdir? - Resim: 1
Ödüller

2007 Miss Tirana (Tiran Güzeli)
2008 Miss Albania (Arnavutluk Güzeli)
2008 Miss Globe (Kâinat Güzeli)