Abone Ol

Almanya'nın çıplak izdivaç programında yeni skandal

Medyafaresi.com Dış Haberler- Naked Attraction programının yeni bölümünde ekrana gelecek olan Miriam S.'in görünüşte kadın ama biyolojik olarak erkek olması ülkede gündeme oturdu.

Almanya'nın çıplak izdivaç programında yeni skandal

Belemir Çelebi / Berlin/ Medyafaresi.com

8 Mayıs akşamı Alman televizyon kanalı RTL 2'de yayın hayatına başlayan çıplak izdivaç programı 'Naked Attraction' 15 Mayıs akşamı yayımlanacak olan bölümünde, yeni bir skandala imza atacak gibi görünüyor.

'Naked Attraction' programında, yarışmacılar tamamen çıplak vaziyette kutularda karşı cins tarafından seçilmeyi bekliyorlar. Kutuların önündeki panaller tek tek açılmaya başladıkca, yarışmacılar sansürsüz çıplak olarak izleyecilerin karşısına çıkıyorlar.

Yarışmacıları tamamen çıplak vaziyette ekrana getirerek skandallarla imza atan 'Naked attraction' programında, 15 Mayıs pazartesi akşamı yayımlanacak olan yeni bölümüne Miriam S.'in katılması ülke gündemine şimdiden oturdu.

Görünüşte kadın olan Miriam'ın aslında biyolojik olarak hala erkek olması ve sansürsüz çıplak halde ekrana gelecek olması, ülkede şimdiden yeni skandal haberlerini beraberinde getiriyor. İlk kez bir travesti yarışmacıyı çırılçıplak ekranlara getirecek olan program büyük fırtına koparacak gibi görünüyor.

'Naked Attractıon' programı her hafta pazartesi günü saat 22.15'de alman kanalı RTL 2 ekranlarında.