Abone Ol

Almanya'da seks skandalı! 16 yaşındaki kızı...

Hertha Berlinli futbolcuların 16 yaşındaki Alman gençle yaşadığı ilişkiyi gözler önüne sermesi Alman medyasına bomba gibi düştü.

Almanya'da seks skandalı! 16 yaşındaki kızı...

Almanya'da Berliner Zeitung gazetesinin Hertha Berlinli futbolcuların 16 yaşındaki Alman gençle yaşadığı ilişkiyi gözler önüne sermesi Alman medyasına bomba gibi düştü.

Takımın geçen seneki şampiyonluğunun ardından düzenlenen bir imza gününe erkek kardeşiyle birlikte gelen ve oyunculardan imza almak isteyen genç kızın iddiasına göre, futbolculardan birisi bir kartın arkasına telefon numarasını yazarak kızın kendisini aramasını istedi. Numaranın önce sahte olduğunu düşünen genç kız numarayı aradığında ise gerçekten konuştuğu futbolcuyla karşılaşınca şoke oldu.

Oyuncuyla daha sonra internet üzerinden ilişkisini sürdüren 16 yaşındaki genç kız kendisine şu sözlerin söylendiğini ifade ediyor: "Çok güzelsin. Çok güzel kahverengi bir tenin var. Seni canlı olarak da görmek istiyorum. Belki bir bikini de giyebilirsin" Ancak sezon bitimiyle birlikte bu ilişkinin boyutu değişti ve Herthalı oyuncular kızın evine gitmeye başladı. Bir gün kendisinden 10 yaş büyük bir Herthalı oyuncu kızın evine gitti. Bir başka oyuncu da daha sonra arabasıyla kızın evine geldi. Bu sırada ebeveynler evde yoktu. Kızın küçük kardeşiyle bir oyuncu "Ayıkardeşler" çizgi filmini izlerken aynı zamandakomik sihirbazlık şakaları da yapıyordu. Daha sonra küçük kız uykuya daldı ve cinsel ilişkiye girdiler. Ancak Herthalı futbolcu ilişki sırasında çok agresifleşti ve bir kıza yapılmaması gereken hareketler ve davranışlarda bulundu.