Abone Ol

Gösteriş budalası çift ülkeyi neden terk etti?

MEDYAFARESİ ÖZEL- Alman asıllı karı koca seks tutkunuydu. Üstelik lüks ve şatafata düşkündü. Gösterişli hayatları ve yaşam tarzları yüzünden Almanya'daki komşularının tepkisini çekince, Beverly Hills'e taşınmak zorunda kaldılar...

Gösteriş budalası çift ülkeyi neden terk etti?

Elzem Kır / Medyafaresi.com

Almanya'da yaşayan Maria Yotta ve Bastian Yotta tam bir lüks, gösteriş ve seks düşkünü karı koca.. Bir gecede yemeğe 10 bin - 20 bin dolar harcayan gösteriş budalası çift, 'Baywatch' tarzı gösterişli hayatlarını Almanya'da daha fazla sürdüremediler..  Onlar arkadaşlarının ve komşularının kendilerini kıskandığını düşünüyordu. Bu gösterişli hayat tarzını Beverly Hills'e taşımak zorunda kaldılar.

Gösteriş budalası çift ülkeyi neden terk etti? - Resim: 1

Her gece havuz partileri veren, pahalı spor arabalarıyla hava atmayı seven, tam bir alışveriş çılgını olan bu çiftin aylık gideri 100,000 Dolar'ın üzerinde.

Gösteriş budalası çift ülkeyi neden terk etti? - Resim: 2

Yotta çiftinin 1,3 Milyon Dolarlık araba kolleksiyonunda Ferrari 458, Bentley Continental Sport ve bir de Lamborghini Aventador yer alıyor.. Ancak Bastian'ın lüks otomobilden sokağa tükürmesi Neverly Hills'teki komşularını da kızdırmışa benziyor..

Medyafaresi.com