Abone Ol

Alman Model, Kıyafetinin Seksi Olduğu Gerekçesiyle AVM' ye Alınmadı

22 yaşındaki Alman model Emmy Russ, dünyaca ünlü alışveriş merkezi Dubai Mall’dan kıyafetinin seksi olduğu gerekçesiyle içeri alınmadığını söylemesi gündem oldu.

Alman Model, Kıyafetinin Seksi Olduğu Gerekçesiyle AVM' ye Alınmadı

Instagram'da 186 bin takipçiye sahip olan realite şov yıldızı Emmy Russ, kavurucu sıcaklarda tercih ettiği kısa üst ve mini eteğiyle Dubai Mall’a alışveriş yapmaya gitti.

Ancak alışveriş merkezine girdiğinde kıyafetini gören güvenlik görevlileri bu şekilde alışveriş yapmasına müsaade edemeyeceklerini söyledi.


 "Zar zor giyinik" ifadeleriyle tanımladıkları Russ ise, Instagram'da şunları söyledi: Birden bir güvenlik görevlisi nefes nefese geldi ve çok seksi olduğumu ve bu şekilde dolaşamayacağımı söyleyerek polisi çağırmakla tehdit ettiler ve dışarıya attılar.

Genç modele kıyafeti konusunda Dubai Mall tarafından "Lütfen saygılı giysiler giyin" yazan bir nezaket politikası siyah kartı verildi.

Alman Model, Kıyafetinin Seksi Olduğu Gerekçesiyle AVM' ye Alınmadı - Resim: 1

İçeriye girmek için boşa çaba sarf ettiğini anlayan Russ, dışarıda bulunan bir mağazadan uzun tişört aldı.

''Standartlarıma göre kıyafetimin çok seksi olduğunu düşünmedim'' diyen yıldız "Ülkeye girdiğimde bir polis havaalanında benimle flört bile etti." ifadelerini kullandı.

Alman medyasına göre ünlü model kıyafet krizini ilk kez yaşamadı. Polis arabasına mini eteğiyle yaslanarak verdiği poz sonrası kamuoyu tarafından da eleştirilerin odağı olmuştu.