Abone Ol

Alman basını Ajda Pekkan'ın güzelliğini konuşuyor

Almanya'nın en yüksek tirajlı gazetesi Bild, Ajda Pekkan'ın gençlik sırrını konuşuyor.

Alman basını Ajda Pekkan'ın güzelliğini konuşuyor

Alman gazetesi Bild, 'Bu Türk Süperstar 71 yaşında' başlığı ile Ajda Pekkan'ın genç ve güzel görünümünü gazeteye taşıdı.

Yazılı haberin yanı sıra video haberi yapan Bild gazetesi, 'Sizce bu Star kaç yaşında' başlığını kullanarak Ajda Pekkan'ın genç ve güze görünümünden bahsetti.

Alman basını Ajda Pekkan'ın güzelliğini konuşuyor - Resim: 1

Ajda Pekkan'ın resmi Instagram hesabında paylaştığı fotoğraflardan derleme yaparak Pekkan'ın güzellik sırrından bahseden Bild gazetesi '71 yaşında bu kadar güzel olmak nasıl mümkün?' sorusunun peşinde düştü.

Bild, Ajda Pekkan'nın türk basınına yaptığı açıklamada güzellik sırrının döner olduğunu açıkladığını belirtti.

Ayrıca Ajda Pekkan'ın yediklerine çok dikkat ettiğini ama kendini çok sıkmadığını ve döneri çok sevdiğini söylediğini belirten Bild, Ajda Pekkan'ın çok su içtiğinden ve düzenli spor yaptığını yazdı.

Ajda Pekkan'ın 69 yaşındaki kardeşi Semiramis'den de bahseden Bild gazetesi, yazdığı haberde Pekkan'ın 1980 yılında Eurovision şarkı yarışmasına katıldığı video'ya da yer verdi.

Ajda Pekkan'ın 71 yaşında olmasına rağmen güzelliği ve genç görünümü ile herkesi kendine hayran bıraktığından bahseden Bild, Pekkan'ın çocuk istediğine de değindi.

Alman basını Ajda Pekkan'ın güzelliğini konuşuyor - Resim: 2