Abone Ol

Alman anneler çocukları için cinsel içerikli film çekti

Medyafaresi.com Dış Haberler- Almanya'da ergenlik çağında çocukları olan beş kadın, cinsel içerikli film projesi için bir araya geldi.

Alman anneler çocukları için cinsel içerikli film çekti

Belemir Çelebi / Berlin / Medyafaresi.com

Alman televizyon kanalı Sat 1'da yayınlanan 'Anneler porno çekiyor' isimli program Almanya gündemine oturdu.

Birbirini tanımayan Jasmine, Mirjam, Karina, Bianca ve Britta isimli kadınlar çocukları için cinsel içerikli film çevirmek için bir araya geldi.

Ergenlik çağında çocukları olan bu kadınlar, çocuklarının çok kolay bir şekilde internet üzerinden cinsel içerikli filmlere ulaşabildiğini ve bu tür filmlerin gerçek hayatla bir ilgisi olmadığını, hatta kadını aşağalayan türden olduğu için, çocuklarına cinseliği gerçekçi bir şekilde öğretmek için bu projede yer almaya karar verdiklerini açıkladılar. Alman anneler çocukları için cinsel içerikli film çekti - Resim: 1

Projeyi baştan sona kadar ele alan anneler, filmin senaryosundan oyuncularına kadar herşeyi gerçek cinsel hayattan uyarlayarak hayata geçirdiler.

Almanya gündemine oturan bu proje, toplumu ikiye ayırdı. Bazıları çocukların cinsel eğitimi için önemli ve güzel bir proje olduğunu savunurken, bazıları ise çok abartı ve utanç verici olduğunu söyledi.

Alman anneler çocukları için cinsel içerikli film çekti - Resim: 2

İki bölümden oluşan bu projenin ilk bölümü 22 Temmuz akşamı yayınlandı. İkinci bölümü ise 29 Temmuz'da Alman televizyon kanalı Sat 1'da yayınlanacak.

Çektikleri bu filmi çocuklarına gerçekten izletip izletmeyecekleri ise merak konusu oldu.

Fotoğraf: Martin Kochen (Sat1)

Medyafaresi.com Dış Haberler