Abone Ol

Alişan ve Buse Varol Evliliğinde Kriz Devam Ediyor: Suzan Tektaş Affetmedi!

Alişan-Buse Varol çifti hakkında yeni bir iddia gündeme bomba gibi düştü. İkili aralarındaki buzları eritse de ünlü şarkıcının annesi Suzan Tektaş'ın, gelinine hala kızgın olduğu iddia edildi.

Alişan ve Buse Varol Evliliğinde Kriz Devam Ediyor: Suzan Tektaş Affetmedi!

2018 yılında Buse Varol ile nikah masasına oturan ve bir yıl sonra oğlu Burak'ı, 2021'de de kızı Eliz'i kucağına alan Alişan, kardeşi Selçuk Tektaş'ı Temmuz 2021'de koronavirüs sebebiyle kaybetmişti.

45 yaşındaki Alişan, aynı zamanda menajeri de olan kardeşinin ölümünün sonra toparlanmakta zorlandı. Bu durum eşi Buse Varol'u da etkilemeye başlayınca ikilinin evliliklerinde kriz çıkmıştı.

DOĞUM GÜNÜ KRİZİ

6 Şubat'ta kızları Eliz'in birinci yaş gününü ayrı ayrı kutlayan Alişan-Buse Varol çiftinin doğum günü paylaşımları kafaları karıştırmış ve ikilinin boşanma aşamasında olduğu ileri sürülmüştü.

Alişan, kızı Eliz için annesinin evinde pasta kesmişti. Kutlamada babaanne Suzan Tektaş, dede Mehmet Tektaş, Selçuk Tektaş'ın eşi Merve Tektaş, kızları Ceylan ve Eyşan hazır bulunmuştu.

"DAVET EDİLMEDİM"

Alişan'ın paylaştığı aile fotoğraflarında Buse Varol'un olmaması dikkat çekmişti. Buse Varol, "Eve davet edilmedim" demişti. Tüm bunların ardından ayrılık kararı aldıkları konuşulan ikilinin, yasal işlemleri başlattığı da iddia edilmişti.

EŞİ VE ANNESİ ARASINDA KALDI

İki çocuklu mutlu evliliklerinin üzerinde kara bulutlar dolaşan ünlü çift, geçtiğimiz haftalarda aralarındaki krizi aşmış ve boşanmanın eşiğinden dönmüştü. Posta gazetesinin haberine göre; Alişan'ın annesi Suzan Tektaş, gelini Buse Varol'a bu süreçteki tavırlarından dolayı hala kızgın.

Hatta Tektaş'ın gelinini affetmediği ve araya mesafe koyduğu iddia edildi. Alişan'ın şimdi de annesi ile eşinin arasındaki buzları eritmeye çalıştığı konuşuluyor.

"BİZİ BİZE BIRAKIN"
Alişan ile Buse Varol, geçtiğimiz hafta bir AVM'de el ele görüntülenmişti. Varol, muhabirlerin soruları karşısında sessiz kalmıştı. Alişan, "Bizi bize bırakın, biz hallederiz' demiştik, hallettik! Uzun zaman olmuştu dışarı çıkmayalı, bir nefes alalım dedik" sözleriyle, sorunları aştıklarını duyurmuştu.