Abone Ol

Alişan, Eda Erol ile nişanı niye bozduğunu Erdoğan'a anlatmış

Medyafaresi.com özel haber- Cumhurbaşkanlığı Sarayındaki 29 Ekim resepsiyonunda ilginç anlar yaşanmış. Davete katılan ünlüler özel konularını bile Erdoğan ile paylaşmış. Alişan da Esra Erol'un kardeşi Eda ile arasındaki durumu anlatmış..

Alişan, Eda Erol olayını Erdoğan'a anlatmış

Alişan evlenme hazırlığı yaparken sürpriz bir kararla Eda Erol'dan ayrılmıştı. Olaylı ayrılık sonrası Esra Erol, Eda Erol tarafıyla Alişan tarafı birbirlerini suçlamıştı.

29 Ekim resepsiyonu için saraya davet edilen ünlülerden Alişan, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile sohbetinde bu evlilik ve nişan konusunu da anlattığını şu sözlerle ima etti:

"Her yıl biraz daha kalabalıklaşan 29 Ekim resepsiyonu; milletin evinde, yine coşkuyla kutlandı. Sanat, spor ve iş dünyasından kimi ararsanız oradaydı. Ve tabii ki en büyük misafirler, 15 Temmuz gazileri ve aileleriydi. Sayın Cumhurbaskanımız'la özel birtakım şeyler de konuştuk tabii ki malum konularla ilgili ama aramızda..."

Alişan, Eda Erol ile nişanı niye bozduğunu Erdoğan'a anlatmış - Resim: 1Alişan Eda Erol'dan 150 bin TL'lik tektaşı geri mi istedi?