Abone Ol

Ali Yerlikaya'nın basın toplantısında ilginç detay: Emniyet mahrem yapılanması nedir?

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın sosyal medya hesabından paylaşılan görüntülerde bilgisayar ekranlarda görülen "Emniyet Mahrem Yapılanması” yazısı, İçişleri ve Emniyet bünyesindeki bir yapılanmaya yönelik operasyonun hazırlığı olarak değerlendirildi.

Ali Yerlikaya'nın basın toplantısında ilginç detay: Emniyet mahrem yapılanması nedir?

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından Bakanlığın çalışma anlarına ait görüntüleri paylaştı. Görüntüde bilgisayar ekranlarında yazan 'Emniyet Mahrem Yapılanması' yazısı dikkat çekti.

14 Mayıs seçimlerinin ardından İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın göreve gelmesi ile birlikte suç örgütlerine yönelik operasyonlar yoğunlaştı.

Türkiye, Emniyet'in yaptığı operasyonlarla birlikte her gün yeni bir örgüt adını öğreniyor. Bakan Ali Yerlikaya ise taraflı tarafsız birçok kesim tarafından takdirle karşılanıyor. Yerlikaya son olarak X hesabından dikkat çeken bir video paylaştı.

Videoda bilgisayar ekranlarındaki yazı ise sosyal medyada gündem oldu. Videoda ve paylaşılan fotoğraf karelerinde ekranlarda 'Emniyet Mahrem Yapılanması' yazısı dikkat çekti. Bu başlık önümüzdeki süreçte yeni bir operasyonun sinyali olarak yorumlandı.

"TÜRKİYE'NİN HUZURU"

Öte yandan Yerlikaya, paylaştığı görüntülere şu notu düştü:

"Bakan Yardımcımız, Emniyet Genel Müdürümüz ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Başkanlığımıza bağlı birim müdürlerimizle, organize suç örgütlerine yönelik gerçekleştirilen ve devam eden operasyonları değerlendirdik. #TürkiyeninHuzuru"