Abone Ol

Ali Sunal'dan trollere Güldür Güldür yanıtı

Güldür Güldür ekibinin 5 yıl önce açtığı Berkin Elvan pankartı bugün Twitter'da yapılan paylaşımlarla yeniden gündem oldu. Ali Sunal'dan paylaşılan mesajlara yanıt geldi.

Ali Sunal'dan trollere Güldür Güldür yanıtı

14 yaşındaki Berkin Elvan Gezi eylemlerinde polis tarafından atılan biber gazı kapsülü ile başından vurulmuş ve hayatını kaybetmişti. Elvan için ölümünden bir sene sonra 2015 yılında Güldür Güldür ekibi tarafından sette “Berkin Elvan ölümsüzdür” pankartı açılmıştı.

ALİ SUNAL, EREN BÜLBÜL İLE YANIT VERDİ

Pankartın açılmasının üzerinden 5 yıl geçtikten sonra sosyal medyada paylaşılarak Güldür Güldür programına ve ekibini yönelik mesajlar paylaşılmasına tepki gösteren Ali Sunal’ı da hedef alan troller “teröristlere sahip çıkıldığı”, 3 yıl önce PKK saldırısında öldürülen 16 yaşındaki Eren Bülbül’ün neden anılmadığı şeklinde paylaşımlarda bulundu. Troller #güldürgüldürizlemiyoruz kampanyası başlatırken kampanya, konu Twitter gündeminde birinci sıraya yerleşti.

Sosyal medya hesabından kendisini ve Güldür Güldür’ü hedef alan hesaplara cevap veren Ali Sunal ise Eren Bülbül’ün için ölümünün ardından paylaştığı, “Eren iyi ki varsın… ve hep var olacaksın güzel kardeşim #iyikivarsıneren” dediği paylaşımını alıntıladı. “Eren Bülbül’ü neden paylaşmıyorsun” diyenlere yanıt veren Ali Sunal, “Görmek isteyene! Kavgalar olmasın hiçbir gencimizin burnu bile kanamasın dileğim budur” dedi.

Ali Sunal'dan trollere Güldür Güldür yanıtı - Resim: 1