Abone Ol

Ali Şen: Torunum her an beynimde...

Ali Şen, torununun vefatından sonra ilk kez Kanal D’de yayınlanan “Pazar Gezmesi” programına konuştu. 

Ali Şen: Torunum her an beynimde...

NAZLI Ilıcak, sohbet programı “Pazar Gezmesi”nin bu haftaki bölümü için Fenerbahçe’nin eski başkanlarından Ali Şen’le bir araya geldi. Torunu Alp Şen’in vefatından sonra zor günler geçiren Şen, yaşadığı acıyı şu sözlerle anlattı:
“Torunumu kaybettim, Allah kimseye vermesin. Onu anmamak ne demek, her saniye benim içimde, başımda, beynimde, kalbimde. Hayat tam bir tiyatro. Hangi rolü kestilerse oynuyorsun. Perde açılıyor, ağlıyorsun, dünyaya geliyorsun. Sonra perde kapanıyor, ‘er kişi niyetine’, ‘hatun kişi niyetine’, gidiyorsun. Öldükten sonra ‘Yahu ne iyi adamdı’ dedirtiyorsan, ne mutlu sana. Öyle yazılmış, takdir-i ilahi.”
Programda 51 yıllık eşi Bente Şen’le evliliği hakkında da açıklamalarda bulunan Ali Şen, aşklarını konu alan “Sınırsız Aşk” adlı belgeselin Danimarka’da izlenme rekorları kırdığını söyledi:  “Danimarka’da bu belgesel 4 yılda 8 kez yayınlandı. Türkiye’de Liverpool-Milan Avrupa Şampiyonlar Ligi finali oynandı. Aynı saatte 8’inci defa Danimarka Devlet Televizyonu’na koyuyorlar belgeseli. Ve reyting rekoru kırıyor. Millet finali izlememiş, bizim belgeseli izlemiş.”
Nazlı Ilıcak’ı teknesinde ağırlayan Ali Şen, kameralar önünde Bodrum Akvaryum koyunda dalış da yaptı.
“Pazar Gezmesi”, 19 Ekim Pazar günü saat 12.15’te Kanal D’de ekrana gelecek.
ALP ALİ ŞEN'DEN GERİYE BU FOTOĞRAFLAR KALDI