Abone Ol

Ali Poyrazoğlu sözünü verdiği biletler sorulunca çılgına döndü

Tiyatrocu Ali Poyrazoğlu, 17 Ekim tarihinde izleyiciyle buluşacak olan Asi Kuş isimli oyunu için 500 sağlık çalışanına bilet hediye edildiğini söylemişti. Ali Poyrazoğlu'na biletlerin akıbetini sorulunca bakın ne yaptı?

Ali Poyrazoğlu sözünü verdiği biletler sorulunca çılgına döndü

7 aydır Bodrum'da olan usta tiyatrocu Ali Poyrazoğlu, Asi Kuş isimli gösterisiyle 17 Ekim tarihinde Harbiye Açık Hava Tiyatrosu'nda izleyiciyle buluşuyor.

Ali Poyrazoğlu, Asi Kuş'la ilgili çektiği ve sosyal medya hesabında yayınladığı videosunda Asi Kuş oyunu için 500 sağlık çalışanına bilet hediye edildiğini söylemişti.

İstanbul Tabip Odası sağlık çalışanlarına dağıtılmış 500 biletten haberleri olmadığını açıklayınca olay farklı boyut kazandı.

Biletlerin sağlık çalışanlarına Pazartesi günü verileceğini belirten Ali Poyrazoğlu'na ulaşan Medyatava editörü hediyelerin akıbetini sordu.

Sağlık çalışanlarının ücretsiz bilet uygulamasından nasıl faydalanabileceği sorusu üzerine, önce hediyenin belgesini gösterebileceğini belirten Ali Poyrazoğlu, sonradan fikir değiştirdi ve bu kez biletlerin İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne gönderildiğini belirtti.

Daha önce internet tabanlı bir sistem ile sağlık çalışanlarının hediyelerini alabileceğini söyleyen usta tiyatrocu, "Ne sıfatla size belge vereceğim" sözleriyle Medyatava editörüne tepki gösterdi.