Abone Ol

Ali Ağaoğlu'nun uzatmalı sevgilisi: ''Ben Bihter gibi sevişmem''

Eski sevgilisi Ali Ağaoğlu'na geri döndüğü haberleriyle gündeme gelen Petek Ertüre, şu sıralar "Ömre Bedel" dizisiyle izleyici karşısına çıkıyor. İşte Ertüre'nin ilginç açıklamaları.

Ali Ağaoğlu'nun uzatmalı sevgilisi: ''Ben Bihter gibi sevişmem''

Oyunculukta ilerlemek için çok çabaladığını söyleyen Ertüre, yine de sınırları olduğunun altını çiziyor: "Ben Bihter gibi her sahnede sevişmem."

1984 doğumlu Petek Ertüre, Maltepe Üniversitesi Radyo-TV bölümünden mezun. Sadri Alışık Kültür Merkezi ve Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk dersleri alan Ertüre, meslek hayatına manken olarak başladı. Çeşitli markaların katalog çekimlerinde görev aldı ama dikkat çekmesi, oynadığı reklam filmleri sayesinde oldu.

Keşfedilmesinden kısa süre sonra dizi setlerine adım attı. Daha ilk dizisinde de bir ustayla; Fatma Girik'le çalışma şansını yakaladı. "Gurbet Kadını" dizisinde Girik'in gelinini canlandıran genç oyuncu, bu sayede tanındı.

SUNUCULUK DA YAPTI

"Gurbet Kadını"nın hemen ardından "Yanık Koza", "Eksik Etek" ve "Son Bahar" dizileri geldi. Ertüre şimdi ise FOX ekranında yayınlanan "Ömre Bedel" dizisiyle izleyici karşısına çıkıyor. Petek Ertüre'nin yetenekleri oyunculukla sınırlı değil üstelik. Sunuculuğa da el atan Ertüre, Show TV'de yayınlanan "Güldür Bakalım" adlı yarışma programını Özgü Namal ile birlikte sundu. Bu programda gösterdiği performansla, jüri üyeleri Levent Kırca, Müjdat Gezen ve Kadir Çöpdemir'in de beğenisini kazandı.

ÇOK ÇABALIYORUM

Petek Ertüre, iyi bir oyuncu olmak için çok çabaladığını söylüyor ancak sınırlarını çizmeyi de ihmal etmiyor:

"Oyunculuk ömrümün sonuna kadar devam eder inşallah. En büyük idealim çok iyi bir oyuncu olmak, bunun için çok çabalıyorum. Ama 'Aşk-ı Memnu'daki Bihter gibi her sahnede sevişmem. Evet, görsellik olacak ama bu kadar da sevişme sahnesi olmamalı..."

GÖZÜ SİNEMADA

Magazin programı sunuculuğu da yapan Petek Ertüre'nin gönlünde yatan aslan, sinema filmi: "Televizyon ortamı çok güzel, gün geçtikçe yeni bir şeyler öğreniyorsunuz. Ama benim hayalim sinema filminde rol almak."

Vatan