Abone Ol

Ali Ağaoğlu'ndan ilginç açıklama! 10 çocuk daha...

Kanal D ekranlarında sunuculuğunu manken Özge Ulusoy'un yaptığı 'Magazin D Yaz' programı, Ali Ağaoğlu ile çarpıcı bir röportaj gerçekleştirdi

Ali Ağaoğlu'ndan ilginç açıklama! 10 çocuk daha...

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, evinin kapılarını ilk kez 'Magazin D Yaz' kameralarına açtı.

"10 TANE DAHA YAPAYIM NE OLACAK?"

Sevgilisi Duygu Su Gülpınar ile röportaj veren 63 yaşındaki Ali Ağaoğlu, "Çocukluğumda erik ağacına çıkıyordum. Bugün hala ağaça çıkıp erik topluyorum. Burada hala hayvanların peşinden koşturuyorum" dedi.

"Yeniden baba olmayı düşünüyor musunuz?" sorusu üzerine ise "Şu anda 4 hanımdan 5 tane var. 10 tane daha yapayım ne olacak?" ifadelerini kullandı.

Evinin bahçesinde neden Atatürk heykeli var?

Kadınlar, Ali Ağaoğlu ile parası için mi birlikte oluyor?

Tekrar baba olmayı düşünüyor mu?

Sevgilisi Duygusu Gürpınar’ın gözünden Ali Ağaoğlu nasıl biri?

Ali Ağaoğlu'nun olay yaratacak açıklamaları 30 Haziran Cuma günü 'Magazin D Yaz'da olacak.

ALİ AĞAOĞLU'NUN SEVGİLİSİ İŞE BU ARAÇLA GİDİYOR

Ali Ağaoğlu'nun 1 yıldır birlikte olduğu sevgilisi Duygu Su Gülpınar, Ağa'nın 10 lüks otomobilini istediği zaman kullanıyor. Garajdaki favorisi 1 milyon TL'lik Lamborghini Gallardo Supperleggera.

Ali Ağaoğlu'na ait spor-yaşam kompleksi My Club Bahçelievler'de genel müdürlük yapan Duygu Su bu aralar işe Lamborghini ile gidip geliyormuş.

Duygu Su Gülpınar "Her gün işe gidiyorum, çalışıp üretiyorum" diyor.

Ali Ağaoğlu sevgilisiyle arasındaki 39 yaş fark sorulduğunda şu cevabı vermişti: ''Nüfus yaşım 22, gönül yaşım 18, zeka yaşım 8''