Abone Ol

Son dakika haberi... Ali Ağaoğlu'ndan Trump açıklaması: Yanımda taşeronluk bile yapamaz!

MEDYAFARESİ ÖZEL- ABD Başkan adaylarından Donald Trump, ırkçı söylemleri ile oylarını artırıyor. Peki, Türkiye'nin Trump'ı sayılan Ali Ağaoğlu, ABD'deki seçimlerde Trump'ın başkanlık kampanyasını başarılı buluyor mu? Ali Ağaoğlu Medyafaresi.com'a konuştu.

Ali Ağaoğlu, Trump'a meydan okudu! Taşeron bile olamaz!

RÖPORTAJ: TUĞÇE KURT / Medyafaresi.com

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu ile Ataşehir’deki ofisinde buluştuk ve  çok keyifli bir röportaj yaptık.

Medyafaresi.com için yaptığım ilk röportaj olması nedeniyle de, benim için her zaman çok kıymetli olacak.

Röportaja geçmeden önce şunu belirtmek isterim ki, başarının tesadüf olmadığını bir kez daha anlamış oldum. Ali Bey’in yanında güçlü ve sadık bir ekibi var. İlk başta neşeli ve gerçekten doğal karakteri ile Ali Bey’e, röportaj sırasında tanıştığım, Halkla ilişkiler uzmanı Merve Hanım’a, Pazarlama ve Reklam Genel Müdür Yardımcısı Barlas Bey’e de teşekkür ediyorum.. Herkes şahaneydi, çok misafirperverdi. Sayelerinde iki saat bal tadında vakit geçirdim.

Son dakika haberi... Ali Ağaoğlu'ndan Trump açıklaması: Yanımda taşeronluk bile yapamaz! - Resim: 1

Ali Bey, ne sorarsanız sorun, hiç kıvırmadan, süzgeçten geçirmeden ve ne hissediyorsa onu söyleyen bir adam. Kalbiyle hareket ediyor. Belki de elde ettiği başarının en büyük sırrı da burada. Kendine çok güveniyor, herkes işini yapsın diyor..

Ve haydi sor Tuğçe diyor :)

TRUMP BENİM YANIMDA NAL TOPLAR...

Tuğçe Kurt: Ali Bey, siz de Türkiye ‘nin Trump’ı olarak nitelendiriliyorsunuz… Donald Trump, ABD’de başkan adayı ve oyları ciddi yükselişte. Kampanyasını nasıl buluyorsunuz? Seçimi Kazanır mı? Ve gayrımenkul milyarderi Trump için sizin idolünüz diyebilir miyiz?

Ali Ağaoğlu: Ben daha Amerika’ya bile gitmedim, icraatlarını da görmedim ama, evet bana çok benzetiyorlar. Ben daha yakışıklıyım onu söyleyeyim ilk önce, bir ikincisi de iş anlamında benim yanımda nal toplar O.

Trump kesinlikle idolüm değil. Yaptığı binaları gidip görmedim, sadece basından takip ettiğim kadarı ile biliyorum. Ama şunu söyleyebilirim; geçtiğimiz günlerde ABD eski büyükelçilerinden biri geldi ofisime ziyarete, o bile dedi ki; Amerika da böyle bir şey yok…

Türkiye’de siyaset meslek olarak kullanılıyor, benim mesleğim de Müteahhitlik. Ben de mesleğime devam edeceğim

Bir kez daha yineliyorum Trump benim yanımda anca “Nal” toplar.

TK: Nal toplar derken, açalım mı biraz?

AA: Ben onu yanımda taşeron olarak bile çalıştırmam.

TRUMP'IN YAPTIĞI GİBİ SİYASETE GİRMEM...

TK: Sizin de Trump gibi kısa ya da uzun vadede, Türkiye’de siyasete girme düşünceniz var mı?

AA: Kesinlikle ne kısa vadede, ne uzun vadede düşünmüyorum. Beynimde kaç hücre var bilmiyorum daha doğrusu beynim var mı bilmiyorum, ama ben bir tek şeye odaklıyım o da şu anda yaptığım işimi doğru yapmaya.

Ayrıca Türkiye’de siyaset meslek olarak kullanılıyor, benim mesleğim de Müteahhitlik. Ben de mesleğime devam edeceğim sadece.

Son dakika haberi... Ali Ağaoğlu'ndan Trump açıklaması: Yanımda taşeronluk bile yapamaz! - Resim: 2

ATATÜRK ÇOCUĞUYUM, AMA KEMALİST DEĞİLİM...

TK: Bir röportajınızda, “Benim için Turgut Özal’ın yeri çok ayrıdır” demişsiniz. Kendi politik görüşünüzü nasıl tanımlarsınız?

AA: Atatürk çocuğuyum, Kemalist kesinlikle değilim. Atatürk’ü Dünya’daki hiç bir liderle de mukayese etmem. Ama Türkiye’nin yüzünü asıl Batı’ya çeviren de, Batı mantığını Türkiye’ye taşıyan insan da rahmetli Turgut Özal’dır. Onun için, particiliğim yoktur ama Özal’ın yeri ayrıdır.

TK: Ali bey, Forbes dergisinin milyarderler listesinde yer alıyorsunuz. O kadar çok parayı nereye harcıyorsunuz Allah aşkına? Kıyafete mi harcıyorsunuz?  Moda ile aranız nasıl? Bir stil danışmanı ile çalışıyor musunuz?

Atatürk çocuğuyum, Kemalist kesinlikle değilim. Atatürk’ü Dünya’daki hiç bir liderle de mukayese etmem.

AA: Kendi kıyafetimi kendim seçerim. Modayı da çok takip etmem, kendimi içinde iyi hissettiğim şeyleri giymeye özen gösteriyorum.

Para kazanmayı çok iyi beceren bir adamım ama harcamayı çok beceremem. Hobisi olan da bir insan değilim, çalışmayı çok seviyorum. Bir arabalarıma para harcarım, kıyafete harcarım biraz da kızlara harcarım…

PARAMI ARABALARA, KIYAFETE VE KIZLARA HARCARIM...

TK: Daha önce kendi reklam filmlerinizde oynadınız. Bir sinema filmi veya diziden teklif gelse oynar mısınız?

AA: Hasan değil, basan verirse oynarım, paradan haber ver sen. 2 Milyon Dolar verirlerse neden oynamayayım:)

Son dakika haberi... Ali Ağaoğlu'ndan Trump açıklaması: Yanımda taşeronluk bile yapamaz! - Resim: 3

TK: Yeni projeniz Bakırköy Central Park projenizin logosunu belirlemek için sosyal medya üzerinden ödüllü bir yarışma düzenlediniz.. Neden bu yöntemi kullandınız? Sosyal sorumluluk projelerine de destek veriyor musunuz?

AA: Logo yarışması ekip arkadaşlarımın fikriydi. Sosyal medyada bir yarışma düzenlendi, birinciye de 10.000 Dolar ödülü olacak. Ben de ekip arkadaşlarımın bu fikrine destek verdim. Sosyal sorumluluk projesi olarak da; biz her daim özellikle eğitim konusunda halkımıza yararlı işler yapıyoruz.

MEDYAFARESİ ÖZEL