Abone Ol

Ali Ağaoğlu, Rock Grubu Scorpions için yatını tahsis etti!

Ünlü Rock Grubu Scorpions, Türkiye’de bulunduğu süre boyunca ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu yatını tahsis etti.

Ali Ağaoğlu'ndan büyük jest!

Ünlü rock grubu Scorpions ellinci yıl kutlamaları çerçevesinde dünya turnesinde ki ayağı dün akşam İstanbul oldu. One love festivali ile sahne alacak olan grup yazın rock ateşini yükseltirken, konser öncesi ve sonrası İstanbul boğazını gezmek istedi. Dün öğlen özel jetleri ile Sabiha Gökçen’e inen grup son anda boğaz turu isteyince ünlü işadamı Ali Ağaoğlu yatını tahsis etti.

Ali Ağaoğlu, Rock Grubu Scorpions için yatını tahsis etti! - Resim: 1

Birkaç yıl öncede bir çok ünlü ismi teknesinde misafir eden işadamı, son olarak dünyaca ünlü sanatçı Jennifer Lopez’e “Aga-1” tahsis etmişti. Bu muhteşem yatı Marmaris’te adasında demirli olduğundan Scoprions Grubu için İstanbul’da kaldıkları süre içinde “Aga-3” yatını tahsis etti. Özel uçak ile ülkeye giriş yapan grup üyeleri tüm İstanbul ulaşımını kara yolu kullanmaksızın Ağaoğlu’nun yatı ile gerçekleştirdi. Küçükçiftlik Park’ta hayranlarına unutulmaz anlar yaşatan Scorpions festivale damgasını vurdu.

Ali Ağaoğlu, Rock Grubu Scorpions için yatını tahsis etti! - Resim: 2

51 yıllık bir kariyer... Nice eşsiz albüm, müzik tarihine kazınmış unutulmaz rock marşları, nesiller boyunca eskimeyen melodiler ve olağanüstü turneler... Alman grup Scorpions sadece rock tarihinin gelmiş geçmiş en büyük topluluklarından biri değil, müzik tarihinin en önemli markalarından da biri aynı zamanda.