Abone Ol

Ali Ağaoğlu coştu! ''25 yaşın üzerinde sevgilim olamaz!''

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, hızlı özel yaşamı ve sevgili değiştirmesi ile ünlü. Ağaoğlu, işte bu yönünü anlatan bir röportaj verdi.

Ali Ağaoğlu coştu! ''25 yaşın üzerinde sevgilim olamaz!''

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, krizde 2 bin 500 ev satarak rekor kırdığını açıkladı. "Krizde ev alınmaz psikolojisini yıktım" diyen Ağaoğlu 7 bin kişiye konut kredisi kullandırdığını, kriz var diye birinin bile taksidini aksatmadığını söyledi.

Siz bana daha önce benim ruhum 25 yaşında demiştiniz...

Yok 25 demedim. '25 yaşından yukarı kız arkadaşım olmaz' dedim.

Yapmayın!

20'nin altına da düşmem. Gönlüm 18, ne yapayım?

Yalıda oturuyorsunuz değil mi?

Evet, çok keyifli. Ama en güzel keyif çıkaranlar da evde çalışanlar. Ben çok keyif süremiyorum. Eve geç gidiyorum, sabah da erken çıkıyorum. En büyük keyfim evde uzun bir kahvaltı yapmak. Evin en iyi keyfini sürenler arada sırada gelenler.

8'de ofisimdeyim önce iş sonra aşk

Ali Ağaoğlu'nun üç çocuğu var. İkisi ilk evliliğinden. Üçüncü çocuğu Mert babasını 'my' projeleriyle anıyor.

Üç çocuğunuz var. En küçüğü Mert hâlâ size My Baba diyor mu?

Hâlâ diyor. Ben de ona helikopter diyorum. Çok hareketli bir çocuk. O yönü bana benzemiş. Ben de yerimde duramam.

Büyük oğlunuz yurtdışında mı?

Londra'da ekonomi okuyor. Alican grupta yükümü paylaşacak. Okulu bitirince gelecek.

Kızınız?

O prenses. Sena'yı yurtdışına göndermeye kıyamıyorum. 16 yaşında. Babamın bana yaptığı en büyük iyilik çocuk yaşta işlerin içine beni sokmasıdır. Ben de onu yapıyorum. Küçüğü şu anda saymıyorum ama oğlum ve kızım çok iyi okuyor. İkisi de sorumluluk sahibi çocuklar.

Lüks yaşantınızla çok gündemdesiniz. Çocuklara iyi örnek oluyor musunuz?

Ben çok çalışıyorum. Çocuklarım bunu biliyor. Sabah 8'de şirkette olurum. Gezmeyi severim ama işi bırakıp gezmem. Arabaları çok seviyorum. Ama benim için her zaman iş önde. Önce iş sonra aşk.

Rakiplerim beni arayıp teşekkür etti

"2009'un başında biz misyon yüklendik. Ev alınmaz psikolojisini kırdık. Finans kesiminde bakın konut kredilerine, bizim kampanyayla birlikte hareketlendi sektör. Bizden sonra atak yaptı firmalar. Gazetelere sayfa sayfa ilan vererek satışa başladılar. Meslektaşlarım beni arayıp teşekkür etti."

Elif Ergu - Vatan