Abone Ol

Aleyna Tilki'nin sahne aldığı mekana bombalı saldırı: 6 yaralı

Diyarbakır merkez Kayapınar İlçesi’ndeki bir salonda sahneye çıkan Aleyna Tilki, platformda şarkı söylerken patlama meydana geldi.

Aleyna Tilki'nin sahne aldığı mekana bombalı saldırı

Diyarbakır'dan bir son dakika haberi geldi.Patlamada 6 kişi yaralandı. Saldırıda, genç şarkıcı Aleyna Tilki yara almadı.

Merkez Kayapınar İlçesi Diclekent Semti’ndeki bir restoranda sahneye çıkan Aleyna Tilki, özel olarak oluşturulan platformda şarkı söylerken, patlama meydana geldi. Patlamayla birlikte izdiham yaşandı. İzleyiciler, panik içerisinde dışarı çıkabilmek için birbiriyle yarıştı. Patlamada ilk belirlemelere göre 6 kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerine sevk edilen amnbulanslarla çeşitli hastanelere kaldırılarak tedaviye alındı.

Olay yerine gelen polis inceleme başlatırken, patlamaya el yapımı patlayıcının neden olduğu belirtildi.

ALEYNA TİLKİ'NİN SAĞLIK DURUMU İYİ

Saldırıda, Aleyna Tilki yara almadı.

Konuyla ilgili Hurriyet.com.tr'ye açıklama yapan Aleyna Tilki'nin menajeri Melek Sarıgil, saldırının mekana giremeyen seyircilerden bir ya da bir kaçı tarafından yapıldığını söyledi. Sarıgil, saldırı sonrasında mekanın camlarının kırıldığını söylerken, Aleyna Tilki'nin yara almadığını söyledi.

TWITTER'DAN DA AÇIKLAMA YAPTI

Genç şarkıcı saldırıdan kısa bir süre sonra da Twitter'dan açıklama yaptı. Aleyna Tilki yaptığı açıklamada "Biz iyiyiz arkadaşlar." mesajını paylaştı.