Abone Ol

Aleyna Tilki'nin annesi küplere bindi: Hadsiz pislikler

Bir takipçisinin "Bir insan daha 18'ine bile basmamış bir evladı üzerinden nasıl para kazanır?" yorumuna sinirlenen Aleyna Tilki'nin annesi "Hadsiz pislikler" cevabını verdi

Aleyna Tilki'nin annesi küplere bindi: Hadsiz pislikler

Genç şarkıcı Aleyna Tilki, hem okul hem de yoğun sahne çalışmalarını beraber yürütüyor. Mart ayında 18 yaşına girecek olan Aleyna Tilki'nin tüm konserlerinde yanında olan en büyük destekçisi olan annesi Havva Öztel, önceki gece sosyal medyada kızı üzerinden hakkında yapılan eleştirilere kayıtsız kalamadı.

"GELSİN PARALAR HAVVA HANIM"

Bir takipçisi Aleyna Tilki'nin annesine "Gelsin paralar Havva hanım. Bir insan daha 18'ine bile basmamış bir evladı üzerinden nasıl para kazanır? Pess" yazdı.

Kendisine atılan bu mesajı görünce çok sinirlenen ve kayıtsız kalamayan Havva Öztel, "Hadsiz seni... Elinizin az ayarı olsun. Bir anneye yazıyorsunuz. Hasetliğinizi ve pisliğinizi gidip insanlara kusmayın. Biraz takdir edin yapılanları" cevabını verdi.

Bununla da yetinmeyen Havva Öztel, takipçiyle yazışmasını sayfasından yayınlayarak ifşa etti. Ancak Aleyna Tilki'nin annesi daha sonra bu paylaşımını sildi.

Aleyna Tilki'nin annesi küplere bindi: Hadsiz pislikler - Resim: 1