Abone Ol

Alex de Souza: O imza benim değil!

Fenerbahçe'de iken kendilerine vaadedilen bazı paraları alamadıklarını iddia eden Alex de Souza'yı belgelerle yalanlayan Aziz Yıldırım'a cevap gecikmedi.

Alex de Souza: O imza benim değil!

Brezilyalı futbol efsanesi, geçtiğimiz günlerde Brezilya basınında yer alan röportajında, Yıldırım'ın, kendilerine vaadettiği primleri ödemediğini öne sürmüştü.
4 Mart 2008'de Sevilla'yı penaltılarla eledikleri Şampiyonlar Ligi maçının devre arasında Aziz Yıldırım'ın soyunma odasına gelerek, tur primini 1 milyon dolardan 1.5 milyon dolara çıkardığını ifade eden Alex, daha sonra bu paranın kendilerine verilmediğini anlattı.

Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe Kulübü internet sitesinden yayımlattığı belgede Alex de Souza'nın isminin yer aldığı bölümde bir imza yer alıyor. Alex bu imzanın kendisine ait olmadığını öne sürdü.

Alex de Souza: O imza benim değil! - Resim: 1

"BAŞKANIM BİZE ZATEN 1.5 MİLYON DOLAR BORCUNUZ VAR!"
Alex de Souza, başkan Yıldırım'ın 6 ay sonra oynadıkları Beşiktaş maçı öncesinde de takıma 1 milyon dolar prim sözü verdiğini, bunun üzerine kendisinin, "Başkanım bize zaten 1.5 milyon dolar borcunuz var" dediğini aktardı. Brezilyalı efsane, Beşiktaş derbisi primlerinin ödendiğini de sözlerine ekledi.

AZİZ YILDIRIM İKİ MAKBUZUN FOTOĞRAFLARINI YAYIMLATTI
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Alex'in ağzından duyurulan bu iddiaya, kulübün resmi internet sitesinden bazı belegelerle bir cevap verdi. Üzerinde 'Sevilla maçı prim' diye yazan 42 bin 20 dolarlık imzalı bir makbuz ile'Beşiktaş maçı prim' diye yazan 43 bin dolarlık başka bir imzalı makbuz bu belgelerin arasında yer aldı.

Ancak Alex de Souza dün gece Instagram hesabından yaptığı bir cevap açıklaması olayı farklı bir boyuta taşıdı. Brezilyalı efsane, Sevilla maçı priminin makbuzu diye gösterilen belgedeki imzanın kendisine ait olmadığını öne sürdü. Aziz Yıldırım'ın yayımlattığı makbuzun fotoğrafının yanına kendisinin imzasının bulunduğu başka belgelerin fotoğraflarını koyan Alex,, "Başkan, benim imzam 2004 yılında gelirken attığım ve 2012 yılında ayrılırken attığımla aynı, hiç değişmedi. Bakın ve ne sonuç çıkarılması gerekiyorsa çıkarın. Size mutluluklar dilerim Başkan" dedi.