Abone Ol

Aldatılan kadınların bulduğu çözüm: Yalancı metres

Çinli kadınlar kocalarını metreslerinden ayırmak için çok ilginç bir yola başvurdu.

Aldatılan kadınların bulduğu çözüm: Yalancı metres

Çinli kadınlar, kendilerini metresleriyle aldatan kocaları için yaklaşık 177 bin TL ödeyerek kiralık metres tutuyor. Son zamanlarda özellikle Şanghay ve Guangzhou kentlerinde popülerleşen ‘yalancı metres’ akımı, kadınların evliliklerini kurtarmak için başvurduğu bir yöntem haline geldi.

Kocalarının metresi olduğunu öğrenen kadınlar; şiddete başvurmak ya da eşlerine dava açmak yerine parayla tuttukları kadının, metresin güvenini kazanmasını, sonrasında ise kocalarıyla olan ilişkilerini bitirmesini amaçlıyor.

Aldatılan kadınların bulduğu çözüm: Yalancı metres - Resim: 1

EVLİLİKLERİNİ KURTARMAK İÇİN SERVET ÖDÜYORLAR!

Şanghay’da 2001 yılında kurulan ve şu anda 59 şehirde faaliyet gösteren "Weiqing Uluslararası Evlilik Hastanesi ve Duygu Kliniği Grubu" adındaki organizasyon, aldatılan kadınlara 177 bin TL karşılığında ‘yalancı metres’ hizmeti veriyor.

New York Times gazetesine konuşan Weiqing şirketi yöneticisi Şu Şin, “Öncelikle aldatılan kadınların rakibi olan metreslerin ne amaçla bu yasak ilişkiyi sürdürdüğünü anlamaya çalışıyoruz. Amaçları para mı, seks mi yoksa bu adamlara gerçekten mi aşıklar bunu ayırt etmek gerekiyor. Metreslerin temel motivasyonunun ne olduğunu anladığımız zaman ilişkilerini nasıl bitireceğimizin planını hazırlıyoruz” şeklinde açıklama yaptı.

Aldatılan kadınların bulduğu çözüm: Yalancı metres - Resim: 2

Sonraki aşamada ‘yalancı metres’ diğer metresin çalıştığı ya da yaşadığı yere giderek, diğer metresle arkadaş oluyor ve sevgilisini ona kötüleyip ilişkisinden soğumasını sağlıyor.

'Yalancı metres' bazen de diğer kadınlara sevgili bularak ya da başka şehirlerde iş imkânı sağlayarak, aldatılan kadınlara hizmet veriyor.

Çin'deki şirketlerden bazıları, Avrupa ve Kuzey Avrupa'daki müşterilere de hizmet vermeyi planlıyor.