Abone Ol

Lemi Çelik: Berat Albayrak Trabzonspor'u kolluyor da, Erdoğan Fenerbahçe'yi desteklemiyor mu?

Medyafaresi.com Özel Haber - Spor yazarı Lemi Çelik, Trabzonspor'a Berat Albayrak destek veriyor diyenlere Erdoğan'ın Fenerbahçe'yi Şampiyonlar liginde görmek istiyoruz açıklamasıyla yanıt verdi.

Trabzonsporlu Lemi Çelik ile Fenerbahçeli gazeteci Elvan Arat kozlarını Medyafaresi TV'de paylaştılar!

Lemi Çelik bu yıl en güçlü şampiyonluk adayının Trabzonspor olduğunu belirtirken, "Kadro kalitesi ve zenginliğine baktığımız zaman şampiyonluk yolunda Trabzonspor diğer takımların önünde" şeklinde konuştu..

Berat Albayrak'ın Trabzonspor'u kolladığı iddialarına tepki gösteren Lemi Çelik, "Fenerbahçe saha dışında kollanma konusunda bütün sezonlarda herkesin önünde oldu. Bu konuda kimse Fenerbahçe'nin önüne geçemez" ifadelerini kullandı.

Lemi Çelik, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın koyu bir Fenerbahçeli olduğunu hatırlatarak, "Damat Berat mı daha güçlü, Cumhurbaşkanı olan kayınpederi mi daha güçlü? Ülkeyi kim yönetiyor? Hangisinin sözü talimat olarak algılanır?" diye sordu.

"Sayın Cumhurbaşkanımız'ın Fenerbahçe sevgisini bilmeyen yok. Berat bey tarafından Trabzonspor'un kollandığını söylerseniz, milyonlarca Trabzonsporlu taraftar sayın Cumhurbaşkanı da Fenerbahçe'yi koruyor kolluyor diyebilirler."

İşte medyafaresi TV'de yayınlanan tartışmanın videosu:

MEDYAFARESİ TV YOUTUBE KANALINA ABONE OLMAK İÇİN TIKLAYIN

Anıl Orman - Medyafaresi.com Özel Haber