Abone Ol

Alanya sahilinde çıplak Rus kadın paniği!

Alanya'da yarı çıplak bir kadın olduğu ihbarı üzerine plaja gelen polis, Rus uyruklu kadını, alınan kıyafetleri giydirdikten sonra Yabancılar Büro Amirliği’ne götürdü.

Alanya sahilinde çıplak Rus kadın paniği!

Kimliği belirlenemeyen ve akli dengesinin bozuk olduğu belirtilen kadın, ülkesine gönderilmek üzere Rusya’nın Antalya Konsolosluğu’na gönderildi.

Sahiller alev alev - fotogaleri-

Alanya Kleopatra Plajı’nda yarı çıplak bir kadın bulunduğu ihbarı üzerine plaja gelen polis, kimliği tespit edilemeyen yabancı uyruklu kadını Yabancılar Büro Amirliği’ne götürdü. Rus olduğu belirlenen kadınla diyalog kurmak için Alanya Rus Dili Konuşanlar İşbirliği Dayanışma Derneği (ARDİD) Başkanı Anjelika Anzhela’dan yardım istendi. Adının Elena Yeteva olduğunu söyleyen ve akli dengesinin yerinde olmadığı anlaşılan kadına kıyafet alındıktan sonra Rusya’nın Antalya Konsolosluğu ile bağlantı kuruldu.

Yabancılar Büro Amirliği’nde tutulan kadın, basın mensuplarını görünce koşarak kaçmaya çalıştı. Bir süre sonra yakalanan kadın, kendisine eşlik eden polislerle birlikte Rusya’nın Antalya Konsolosluğu’na gönderildi. Verdiği isimden ülkeye giriş yaptığı belirlenemeyen Rus kadının gerçek kimliğini tespit etmek için konsolosluk görevlileri araştırma yaparken, Rusya’dan Türkiye’ye yolcu getiren tur firmalarından da yardım istendi.

Özgür YILMAZ - Milliyet