Abone Ol

Alaattin Çakıcı'dan Karar yazarlarına ölüm tehdidi!

Kırıkkale Keskin T Tipi Kapalı Cezaevi'nde tutuklu bulunan suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı, Karar gazetesine yönelik bir mesaj yayınlayarak, 6 gazeteciyi ölümle tehdit etti.

Alaattin Çakıcı'dan Karar yazarlarına ölüm tehdidi!

Instagram hesabından paylaşılıp bir süre sonra kaldırılan tehdit mesajında Çakıcı, daha önce yaptığı bir açıklamayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik sözleri nedeniyle, “Erdoğan’a küstah sözler” başlığı ile haberleştiren gazeteye yönelik açık tehdit ifadeleri kullandı.

Çakıcı’nın mesajı Karar gazetesi tarafından da haberleştirildi.

Alaattin Çakıcı, önceki gün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı hedef alan açıklamaları nedeniyle tartışma konusu olmuştu.

‘Basın danışmanı’ aracılığıyla servis edildiği belirtilen açıklamada Karar gazetesi yazarlarını isim vererek hedef alan Çakıcı, ağır hakaretlerde bulundu.

'GAZETELERDE İSİM İLANLARI, ÖLÜM TEHDİTLERİ… NE OLUYOR?'

Öte yandan Yeni Şafak gazetesi yazarı Kemal Öztürk, Çakıcı'nın açıklamasında yer alan kişilerin hepsine koruma verildiğini duyurdu. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin gazetelere verdiği 70 kişilik listeyi de hatırlatan Öztürk, "Gazetelerde isim ilanları, ölüm tehditleri… şaşkınız, ne oluyor böyle?" diye yazdı.