Abone Ol

Al Sana Çifte Standart: Ece Üner Uludağ'daki Partiyi Eleştirdi, Erdoğan'ın Elazığ Mitingini Görmedi

Uludağ'da koronavirüs tedbirleri hiçe sayılarak parti düzenlenmesine isyan eden iktidar medyası, koronavirüs tedbirleri hiçe sayarak düzenlenen AKP İl Kongrelerini ve Erdoğan'ın Elazığ mitingini unuttu. Show Haber Sunucusu ise tüy dikti.

Ece Üner Uludağ'daki Partiyi Eleştirdi, Erdoğan'ın Elazığ Mitingini Görmedi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, video konferans yöntemi ile Denizli, Mersin ve Uşak'ta gerçekleşen AKP İl Kongreleri'ne katılarak bir konuşma gerçekleştirdi. Kongrelerde, yüzlerce insanın aynı salonlarda dip dibe toplandığı görüldü.

Erdoğan sonrasında ise Elazığ'da bir miting düzenledi. Mitingde yüzlerce insan koronavirüs tedbirlerine uymadan toplandı.

Erdoğan ve bakanlar mitingde otobüs üzerinden vatandaşlara 'keyif çayı' dağıttı.

Al Sana Çifte Standart: Ece Üner Uludağ'daki Partiyi Eleştirdi, Erdoğan'ın Elazığ Mitingini Görmedi - Resim: 1

İktidar medyası Yeni Şafak, Akşam ve Takvim bugün manşetine Erdoğan'ın yaptığı açıklamaları taşıdı.

Erdoğan'ın konuşmalarının yanında yer alan haber ise dikkat çekti.

Al Sana Çifte Standart: Ece Üner Uludağ'daki Partiyi Eleştirdi, Erdoğan'ın Elazığ Mitingini Görmedi - Resim: 2

Uludağ'da yapılan fiziksel mesafesiz, maskesiz partiler eleştirilirken; AKP İl Kongrelerindeki ve Elazığ'daki mitingindeki kalabalıktan hiç bahsedilmedi.

Show TV Ana Haber Sunucusu Ece Üner de AKP Kongrelerine ve keyif çayı dağıtılmasına karşı tek kelime etmeden, doğrudan Uludağ'daki eğlence görüntülerini hedef aldı.

Show Ana Haber'da bu görüntüler için 5 Yıldızlı Çifte Standart yazmayı unutmadılar. Ancak AKP Kongreleri ve Erdoğan'ın keyif çayı dağıttığı Elazığ Mitingindeki izdiham görüntüleri yer almadı.

İşte Çifte Standarın daniskası olan Ece Üner'in o yorumu: