Abone Ol

Akyaka plajları doldu taştı

HAVA sıcaklıklarının artmasıyla birlikte hafta sonunda Gökova'nın cennet köşesi Akyaka'ya gelenler plajlarda yer bulmakta güçlük çekti.

Akyaka plajları doldu taştı

Muğla'da hafta sonunda hava sıcaklıklarının yükselmesi üzerine yerli ve yabancı turistler Ula İlçesi'nin Akyaka Mahallesi'ndeki plajlara akın etti. Hava sıcaklığının güneş altında 39, deniz suyu sıcaklığının ise 20 derece ölçüldüğü Akyaka'da dün karada da denizde de yer kalmadı. Öğleden sonra plaja gelenler yer bulmakta güçlük çekti.
 Güneşlenip sıcaktan bunalanlar koşarak denize girerken, su sporlarına da ilginin arttığı görüldü. İki haftadır iç turizmde ciddi bir hareketlilik yaşandığını söyleyen restoran işletmecisi Aylin Çalışkan (28), havaların ısınmasıyla birlikte ilginin arttığını dile getirdi. Çalışkan, "Özellikle hafta sonlarında plajda yer bulmak isteyenler saat 06.00'dan itibaren gelip yer ayırıyor. Saat 11.00'den sonra gelenlerin ise 2 kilometrelik plajda yer bulmaları mümkün değil. Cennet plajın dolmaya başlaması esnaf olarak bizim yüzümüzü güldürüyor" dedi.

Akyaka plajları doldu taştı - Resim: 1
Akyaka plajları doldu taştı - Resim: 2
Akyaka plajları doldu taştı - Resim: 3
Akyaka plajları doldu taştı - Resim: 4
Akyaka plajları doldu taştı - Resim: 5
Akyaka plajları doldu taştı - Resim: 6
Akyaka plajları doldu taştı - Resim: 7
Akyaka plajları doldu taştı - Resim: 8
Akyaka plajları doldu taştı - Resim: 9

dha