Abone Ol

Akşener’e Mersin Şoku! MHP’den istifa eden Kocamaz AK Parti’den aday oluyor

Medyafaresi.com özel haber- MHP’den yeniden aday gösterilemeyeceği ortaya çıkan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz partisinden istifa etti. Kocamaz AK Parti’den aday oluyor...

Akşener’e Mersin Şoku! MHP’den istifa eden Kocamaz AK Parti’den aday oluyor

İYİ Parti’nin Mersin’den aday göstermeye hazırlandığı Mevcut belediye başkanı Burhanettin Kocamaz MHP’den istifa etti, ancak iddiaya göre İYİ Parti yerine AK Parti’den aday olmaya karar verdi.

MHP'li başkan tekrar aday gösterilmeyecekti

Mersin'in mevcut belediye başkanı Burhanettin Kocamaz, MHP'den istifa etti.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Kocamaz'a teklif götürdüğünü ifade etmişti.

Kocamaz, "Daha önce partiden gönderilmeye zorlanan birçok kişiden sonra sıranın bize geldiğini ve bu tür anlayışlarla daha fazla yol yürüyemeyeceğimi gördüğüm ve bize güvenenlerin bugüne kadar gönül ve yol arkadaşlığı yapan arkadaşlarımızın Mersin adına taleplerini yerine getirmesi konusunda özellikle MHP çatısı altında hizmet üretmenin ortadan kalktığı ve adeta çek git denildiği bir dönemde rahmetli Başbuğ'a olan sadakatimi ve ülkücü fikir ve düşüncelerimi saklı tutmak üzere, hayatımın en zor kararını veriyor ve 50 yıllık içinde bulunduğum MHP'den istifa ediyorum" dedi.

MHP, 31 Mart seçimleri için Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna'yı aday göstermişti. Kocamaz için ise İYİ Parti iddiaları ortaya atılmıştı.

Medyafaresi.com özel haber