Abone Ol

Akşener'den Söke Söke Yanıtı: Kesinlikle Ödemeyeceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın “Söke söke sizden bu paraları uluslararası tahkim yoluyla alırlar” sözlerine İYİ Parti lideri Meral Akşener'den de yanıt geldi.

Akşener'den Söke Söke Yanıtı: Ödemeyeceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın “Söke söke sizden bu paraları uluslararası tahkim yoluyla alırlar” sözlerine İYİ Parti lideri Meral Akşener'den de yanıt geldi. Akşener, "Yerli yabancı tüm şirketlere sesleniyorum bu ihalenin içinde yer alanlar, kesinlikle biz ilk seçimde iktidar olacağız ve kesinlikle o paraları ödemeyeceğiz, şimdiden bilin. Erdoğan da bunu kabul etmiş görünüyor.” dedi.

İki gün önce Sazlıdere Köprüsü’nün temel atma töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, iktidar olmaları halinde Kanal İstanbul projesine dahil olan şirketlere para ödemeyeceklerini söyleyen Kılıçdaroğlu'nu eleştirmişti.

Erdoğan, “Söke söke sizden bu paraları uluslararası tahkim yoluyla alırlar” demişti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da, “Bize sökmez Erdoğan. Ben haram yemedim, gemilerim yok, suç örgütleri beni tanımaz, rehin alamaz. Ben benim, sen de sen…” demişti.

Akşener: "İktidar olacağız ve kesinlikle o paraları ödemeyeceğiz"

ANKA’nın aktardığına göre bugün Muğla’da gazetecilerin sorularını yanıtlayan İYİ Parti lideri şöyle konuştu:

“Sayın Erdoğan anlaşılıyor ki gelecek ilk seçimde iktidar olamayacaklarını, seçimi kazanamayacaklarını anlamış. Sayın Erdoğan; milleti tehdit etti, ‘söke söke alırlar.’ Sayın Erdoğan Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin ve milletinin cumhurbaşkanı mıdır, yoksa tahkim üzerinden Batılı ülkelerin ya da Çin gibi ülkelerin savunucusu mudur, onların avukatı mıdır, anlaşılamamıştır.”