Abone Ol

Akşener'den Gaziantepspor Başkanı'na: Canımı alacakmış, bekleriz birader bekleriz

İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, Kırıkkale’de düzenlenen mitingde halka hitap etti. Gaziantepspor Başkanı Hasan Şahin'in sözlerine çok sert tepki gösteren Akşener, "Canımı alacakmış, bekleriz birader bekleriz" dedi.

Akşener: Canımı alacakmış, bekleriz birader bekleriz

İşte Meral Akşener’in konuşmasından önemli satır başları:

“Allah'ın izniyle Cumhurbaşkanı Meral Akşener olacak siz karar vermişsiniz bir kere. Kınalarımızı yaktık yola çıktık sonra bir tülbent devrimi yaptık ve şimdi Kırıkkale'deyiz.Anadolu'nun yurt edinmesinde tülbent vardır.

Savaşların bitirilmesinde tülbent vardır. Tülbent kadınların bu böyle gitmez çığlığı ve çağrısıdır.

Mesajınızı aldım onun için tülbentleri öpüp başıma koymam bu nedenledir.24 Haziran'da bir seçime gidiliyor. Bu seçimi iktidar süper baskın seçim olarak gündem getirdi.

Biz eyvallah dedik ama onlar daha sonra pişman oldu. Çünkü millet sormaya başladı “16 yıldır neden yapmadın” bunu gördükleri için asabileştiler yollarımızı kesmeye çalıştılar.”

Akşener'den Gaziantepspor Başkanı'na: Canımı alacakmış, bekleriz birader bekleriz - Resim: 1Gaziantepspor'un Başkanı Hasan Şahin Meral Akşener'i tehdit etti

Şimdiye kadar yaşadığım engellemelerin en çirkinini Gaziantep'te yaşadım. Nerede görülmüştür çöp kamyonlarıyla ön kesilmez. Belediye başkanı mahkemeye verecekmiş. Alıştılar para yemeye.

Ama o çöp kamyonunu koyarak bana imalı şekilde FETÖ demeye çalışıyorsanız hadi oradan be. Sayın Erdoğan çevrendeki herkes kendi FETÖ'cülüklerini örtmek için bana iftira atıyor. Sayın başbakan eğer ben FETÖ'den talimat alıyorsam sen bostan korkuluğu musun? Tutuklatsana beni madem FETÖ'cüyüm.

GAZİANTEPSPOR BAŞKANI’NA TEPKİ

Gaziantep spor kulübünün başkanı ise canımı alacakmış. Bekleriz birader bekleriz. Bir Türkiye düşünün bir Cumhurbaşkanı adayını ölümle tehdit ediyorlar.Mükemmel eğitim çocuklarımızın hakkıdır. Gençlerimizin iş bulmak haklarıdır.

Allah şahittir sizlerin desteğiyle biz bunu başaracağız.Benim iki şapkam var. Biri Cumhurbaşkanı adayı şapkası diğeri İYİ Parti şapkası. İkisi için de oy istiyorum.Yalnız size bir şey söyleyeyim. Bu böyle gitmez.

Ekonomi böyle gitmez. 24 Haziran'da değişimi sağlayacaksınız. Gençler, bu ülkede üretip bir şeyler kazanabilmek için değişimi sağlayacaksınız.

Bugün burada, bu sıcakta, oruç ağzınızla bana güç verdiniz, destek verdiniz. Kırıkkaleliler sağ olun var olun, Allah'a emanet olun.”