Abone Ol

Akşener'den Dikkat Çeken Bakanlık Cevabı

Bir sosyal medya kullanıcısı "Reis büyüksün ama ekonomi ve eğitimi sal Meral Mommy'e, bak gerisi sende. Her şey daha iyi olur belki" sözleri hatırlatılan Meral Akşener, yanıt vermekten kaçınarak "Yorum yok dedi."

Akşener'den Dikkat Çeken Bakanlık Cevabı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "6'lı masayı terk et" çağrısı ile gündeme gelen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener bir Youtube kanalında sosyal medyadan gelen soruları cevapladı.

YORUM YOK

Programda, bir sosyal medya kullanıcısı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı göstererek "Reis büyüksün ama ekonomi ve eğitimi sal Meral Mommy'e, bak gerisi sende. Her şey daha iyi olur belki" sözleri Meral Akşener'e soruldu. Yanıt vermekten kaçınarak, "Yorum yok dedi."

ERDOĞAN ÇAĞRI YAPMIŞTI

İstiklal Caddesi saldırısı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meral Akşener'e çağrı yaparak İYİ Parti'ye "Masayı terk etmek üzere konumunu gözden geçirmeli" demişti.

Erdoğan'ın bu çağrısına yanıt veren Meral Akşener ''Biz bugüne kadar sayın Erdoğan'ın yaptığı zigzaglara alıştık. Masaya oturan açılım yapan kendileri. Biz Erdoğan ve arkadaşlarının yaptığı yerli ve milli tanımına ihtiyaç duyan bir parti değiliz.

Dolayısıyla çizgisinde hiç kırıklık olmayan, dün neyi savunduysa bugün de aynı şeyi kararlılıkla savunan partiyiz. Milletimizin geleceğinin heba edildiği ortaya sürüldüğü kumar masasında, hiç olmadık bundan sonra da olmayız.''