Abone Ol

Akşener: Erdoğan Gerçekten Yolcu

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Akşener: Erdoğan Gerçekten Yolcu

Akşener, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Sedat Peker  2018 seçimleri öncesinde İYİ Parti'ye kumpas kurulduğunu söyledi. Peker'in açıklamaları daha nelere kadar gider? Neden Cumhur İttifakı bu konuda sessiz kalıyor?" sorusuna yanıt verdi.

İYİ Parti lideri şu ifadeleri kullandı:

- Benim ne söylediğim belli. Netanyahu ile ilgili söylediğim belli. Çarpıttılar. Çünkü Sedat Peker'in söyledikleri var. Nasıl cevap verecek arkadaşlar? Hazır Meral hanım bunu dedi, sonuç itibariyle çarptıralım dediler. Sedat Peker'e cevap veremedikleri için sözlerimi çarptırdılar.

- Sayın Soylu'nun da soruşturmanın selameti açısından kendi isteğiyle soruşturma sonuçlanana kadar görevinden ayrılması partisi geleceği, çok sevdiği sayın Cumhurbaşkanının seçimi açısından elzemdir.

- Ortaklar arasında bir aile meselesi, diyorlardır ki aile meselesini sokakta tartışmayalım. Biz de ilk başta dedik ki bu aile meselesin girmeyelim.

- Benimle ilgili  ekiminden beri açık bir dosya var. Bir gizli ihbar mektubu üzerine açılmış. Benim ifadem alınmadı, avukatların bilgisi yok. HTS kayıtlarıma baktın, her şeye baktın, gel artık benim ifademi al. Bu dosya açık. Akşener'in iftiraya uğradığı bir sistemde bir dosya açık.

- Sedat Peker bir şeyler iddia ediyor. Ortak noktası kokain ve kaçakçılık. Bu çok vahim, bir savcı bile harekete geçmez mi? İddiaların ortak noktası, kokain ve kaçakçılık. Bir savcı bile harekete geçmez mi?

- Bunlar aile olmuşlar, birbirlerine taş atıyorlar.

- Bu iddialar doğru dürüst soruşturulmazsa, zaten seçilemeyecekti Sayın Erdoğan ama gerçekten abbas yolcu olur.