Abone Ol

Akşener: Mühendis İhraç Edip Çoban İthal Ediyorlar

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında konuşuyor.

Akşener: Mühendis İhraç Edip Çoban İthal Ediyorlar

Akşener'in açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

İnsanlarımız günbegün ayrıştırılıyor. Sevginin yerini nefret, saygının yerini öfke alıyor. Sınırları eleğe, memleketi de hendeğe çevirip milletimizin kendi vatanında yabancı hissetmesi isteniyor. Üstelik bunlar tek bir adamın iktidarı sürsün diye gözümüzün içine baka baka yapılıyor. Bugün vatan topraklarımız parsel parsel satılıyor. İktidar, iktidarda kalabileceği her bir gün adına kapalı kapılar ardında Anadolu'yu rehin ediyor. Kime şirin görünmek istiyorlarsa ona yaranmak için devletin yetkilerini açıkça, hiçbir ar duygusu göstermeksizin satıyorlar.

Biz İYİ Parti olarak egemenliğimize sahip çıkacağız. Cumhuriyetimizin değerlerini yeniden yaşatacağız. O büyük vizyonun bayraktarları olan bizler hala buradayız.

Her geçen gün daha da derinleşen ekonomik kriz milletimizi bakkal çekine muhtaç ediyor. Geometri kitabı yazmış, hatta geometri terimlerini türkçeleştirmiş bir başöğretmenin kurduğu ülkemiz 4 işlemi bile bilmeden ekonomi yöneten bir çapsızlığın vesayetinde heba oluyor. Patolojik bir vaka haline gelen bu yönetim anlayışının artık ne milletimize ne de memleketimize verecek hiçbir şeyi kalmadı.

Hal böyle olunca da Bay Kriz ve arkadaşları saçmalamak konusunda birbirleriyle yarışır hale geldi. Mesela memleketin okumuş gençleri her fırsatta iteklenip yurt dışına gitmek zorunda bırakılırken Ulaştırma Bakanı çıkıp "Bugün yurt dışına mühendis ihraç eden bir konuma geldik" diye övünüyor.

Kendi gençlerini yoksulluğa mahkum edenler, kendi ülkelerini mülteci kampına dönüştürüyor.

Bay Kriz ve arkadaşları kendi aralarındaki bu pek sevimsiz yarışla meşgulken, onların pek de umursamadıkları memleketimizde evlerden, dükkanlardan, tarlalardan taşan dertlerimiz her gün büyümeye devam ediyor.

Ayrıntılar geliyor...