Abone Ol

Akşener İmamoğlu'nu topa tuttu: Bizi sansürlemek isteyen Beştepe değil Saraçhane!

Özgür Özel'e seslenen Akşener, "Eski genel başkanınız Sayın Kılıçdaroğlu'na gidin sorun; Meral Akşener ve arkadaşlarına CHP 1 liralık yardım yapmış mı? Bunun peşini bırakmayacağım" diye konuştu

Akşener İmamoğlu'nu topa tuttu: Bizi sansürlemek isteyen Beştepe değil Saraçhane!

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İstanbul, Ankara ve İzmir'de seçim afişlerinin billboardlara asılmamasıyla ilgili, "Birileri istiyor ki billboard olmadan seçim çalışması yapalım, bizi sansürlemek isteyen Beştepe değil Saraçhane!" diyerek CHP'yi seçim çalışmalarını engellemekle suçladı. 

TİP Milletvekili Can Atalay kararının Meclis'te okutulmasına da değinen Akşener, "Yargıtay'ın anayasayı tanımayarak yol açtığı hukuk skandalına TBMM eşlik etmiş oldu. Yürütmenin yargıya baskısından yasama da payını aldı. Devlet organları arasında sorunları çözmesi gereken Erdoğan krizi derinleştirmeyi tercih ediyor." ifadelerini kullandı. 

İyi Parti lideri, konuşmasının sonunda sığınmacılarla ilgili kendi partisine ait belediyelerdeki tutumunu açıklayarak, "Kazandığımız il ve ilçelerde kaçak ve sığınmacı ekonomisine asla geçit vermeyeceğiz. Yabancı uyruklu hiçbir kişinin kurumlarımızda çalışmasına izin vermeyeceğiz" görüşünü paylaştı. 

 Akşener'in açıklamalarından satır başları şöyle: 

"Bugüne kadar, karşımıza; nice engeller, iftiralar, yalanlar çıktı. Türlü baskılarla, tehditlerle, linçlerle mücadele ettik. Defalarca durdurulmak, sindirilmek, susturulmak istendik. Hepsini, teker teker aştık. Durmadık, yılmadık, yorulmadık ve rabbime şükürler olsun bugünlere geldik. Yolumuza, çöp kamyonları dizdiler sokaklarda yürüdük! Elektriklerimizi kestiler ışıksız salonlarda buluştuk! Sesimizi kısmak istediler megafonla konuştuk! Hatta yeri geldi sırf birilerinin tekerine, çomak sokuyoruz diye; sahipsiz kurşunlarla karşılaştık. Ve nitekim, bugün de önümüzde, yeni bir engel var.

Ana muhalefet partisi de meğer bizden çok rahatsızmış Milletimiz için çok doğru şeyler yapıyoruz demektir. Birileri istiyor ki billboards'suz seçim çalışması yapalım. Bizi sansürlemek isteyen Beştepe değil Saraçhane! Yandaş olana da yoldaş olana da mecbur değilsin.