Abone Ol

Akşener Bahçeli Diyemeden Habertürk Yayını Kesti

İYİ Parti lideri Meral Akşener konuşmasında konuyu MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin "kebapçı teröristler" ifadesine getirince Habertürk'ün yayını kesmesi dikkat çekti.

Akşener Bahçeli Diyemeden Habertürk Yayını Kesti

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli dünkü Meclis Grup Toplantısında, “Vatandaşın kesesine göz diken yağmacılardan da hesap soruluyor. Destekliyoruz, sonuna kadar gidilmesini istiyoruz. Fakat vatandaşlarımızın çabasını istismar edip, pireyi deve yapanlara da terörün acıklı maliyetini hatırlatmak görevimizdir. Teröre yardım ve yataklık yapan bölücü kebapçıların işsizlikte payı vardır" diye konuşmuştu.

İYİ Parti Lideri Meral Akşener bugün grup toplantısında kürsüyü bir kebapçıya bıraktı. Akşener tam Bahçeli'nin bölücü kebapçılar sözlerine gönderme yapıyordu ki, Habertürk TV canlı yayını birden kesti.

İŞTE O ANLAR

Akşener, "Her hafta, toplumumuzun yeni bir kesimi, terörist ilan edilir hale geldi. Çiftçimiz, esnafımız, üreticimiz, zaten bayağıdır, iktidarın terör listesinde. Yakın zamanda, marketler bu kategoriye alındı. Daha geçen hafta, barınamayan öğrencilerimiz terörist ilan edildi. Dün itibariyle de, kebapçılar terörist oldu" ifadelerini kullandı.

Akşener'in bu ifadelerinin ardından Habertürk kanalının canlı verdiği yayını kesmesi dikkat çekti.

Akşener, kürsüyü "hem kebapçı, hem de aspavacı bir kardeşimizi misafir ediyoruz" diyerek İbrahim Çetinkaya isimli vatandaşa bıraktı.

Çetinkaya konuşmasında, "Buyursunlar soframızda kebap yesinler, bölüşelim ama bölücü olmayalım" dedi.

Yayın bir süre sonra tekrar canlı verildi.