Abone Ol

AKP'ye Katılmıştı: İsmail Ok'un Eski Paylaşımları Gündeme Oturdu

İYİ Parti'den istifa ederek AKP'ye katılan Balıkesir milletvekili İsmail Ok'un iktidarı eleştirdiği sert paylaşımlar sosyal medyanın gündemine oturdu.

AKP'ye Katılmıştı: Ok'un Eski Paylaşımları Gündemde

İyi Parti'den istifa eden Balıkesir milletvekili İsmail Ok'un AKP'ye katılmasının ardından, "Cumhurbaşkanı konuştukça paramız değer kaybediyor, zamların siyaseten bedeli olacak", "AKP'ye oy vermiş kardeşlerim, bu kadar pislik yapan, yalancı bir adamın arkasından gitmeyin" ifadelerini kullandığı paylaşımları yeniden gündeme geldi.

2020 yılında İyi Parti'den ayrılan İsmail Ok, AKP saflarına katıldı. Dün Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan tarafından rozeti takılan  İsmail Ok, "AK Parti'de mücadelede ben de varım" dedi.

Ok'un AKP'ye katılmasının ardından geçmişte iktidara yönelik yaptığı eleştiriler yeniden gündeme geldi.

Ok'un Kasım 2021'de yaptığı paylaşımında enerji fiyatlarının artmasına dikkat çekerek "Sayın Cumhurbaşkanı konuştukça paramız değer kaybediyor. Bunun sonucunda enerji ve akaryakıt fiyatları anında artıyor. Bu geceden itibaren yine zam... Bedelini Türk milleti ödüyor... Bu zamların mutlaka siyaseten bir bedeli olacaktır" dediği görüldü.

Ok, paylaşımlarının gündem olması sonrası iktidara yönelik eleştirilerinin yer aldığı tweetlerini sildi.

AKP'ye Katılmıştı: İsmail Ok'un Eski Paylaşımları Gündeme Oturdu - Resim: 1

Ok'un bir başka Twitter paylaşımında da, "AKP'ye oy vermiş kardeşlerim, bu kadar pislik yapan, yalancı bir adamın arkasından gitmeyin. Gelin büyükşehirde bizlerin yanında olun" dediği görüldü.

AKP'ye Katılmıştı: İsmail Ok'un Eski Paylaşımları Gündeme Oturdu - Resim: 2