Abone Ol

AKP'nin Yeliz'i Ahmet Hamdi Çamlı Türkan Şoray'a saldırdı

Çamlı, Şoray için "Çamuriyetçi, HDPKK'cı, Amerikancı, İsrailci, Emperyalist işbirlikçisi, tantanacı medya sahnesinin son artisti" dedi!

AKP'nin Yeliz'i Ahmet Hamdi Çamlı Türkan Şoray'a saldırdı

Meclis'te 2017 yılında "@yelizadeley" isimli hesabı kullanarak yayın yaptığı ortaya çıkan AKP İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, Türkiye'nin en büyük sorununun işsizlik olduğunu belirten ve "Alın teri için yola çıkan herkesin yanındayım" diyen sanatçı Türkan Şoray'ı hedef aldı.

Çamlı, Şoray için "Çamuriyetçi, HDPKK'cı, Amerikancı, İsrailci, Emperyalist işbirlikçisi, tantanacı medya sahnesinin son artisti" dedi!

Çamlı, Türkan Şoray'ın sözlerini haberleştiren T24, Cumhuriyet, Tele 1 ve Sol Haber Portalı'nı da "Çamuriyetçi, HDPKK'cı, Amerikancı, İsrailci, Emperyalist işbirlikçisi, tantanacı medya sahnesi" şeklinde niteleyerek hedef aldı.

AKP'nin Yeliz'i Ahmet Hamdi Çamlı Türkan Şoray'a saldırdı - Resim: 1

Yeşilçam'ın ünlü oyuncusu Türkan Şoray, Sözcü'de yayımlanan röportajında "Türkiye'nin en büyük sorunu nedir?" sorusuna "İşsizlik" yanıtını vermişti. Şoray, "Gençlerin, özellikle geçim derdinde olan insanların derdi beni çok mutsuz ediyor. İstatistiklere baktığımızda ürkütücü bir tabloyla karşı karşıyayız" demişti.