Abone Ol

AKP'nin Kimsin Sen videosuna, CHP'den Sen Seç Hangisiyim yanıtı

Medyafaresi.com özel haber- AKP Gençlik Kolları'nın Resmi Twitter hesabından paylaştığı, Mustafa Kemal Atatürk'ün adına yer verilmeyen "Sen kimsin?" videosuna çarpıcı yanıtlar geldi. CHP Gençlik Kolları ise "Sen seç ben hangisiyim?" videosuyla yanıt verdi.

AKP'nin Kimsin Sen videosuna, CHP'den Sen Seç Hangisiyim yanıtı

AKP Gençlik Kolları'nın resmi Twitter hesabından paylaştığı "Sen kimsin?" videosu gündem oldu.

'Sen kimsin?' sorusuyla başlayan videoda verilen cevaplar arasında Selahattin Eyyubi'den Muhammet Fatih Safitürk'e, Yasin Börü'den Musab Bin Umeyr'e kadar birçok isim sayıldı.

Son isim olarak "Ümmetin umudusun, Recep Tayyip Erdoğan'sın" denilen videoda Mustafa Kemal Atatürk'ün ise yalnızca at üstünde bir silüeti yansıtıldı, adı anılmadı.

İŞTE AK GENÇLİK'İN VİDEOSU

CHP İstanbul Gençlik Kolları da boş durmadı, şiddet ve adaletsizlik kurbanı bir çok ismin görüntüsüne yer veren bir video paylaştı. CHP'li gençler AK gençlik'e sen seç ben hangisiyim sorusunu yöneltti.

İŞTE O VİDEO

ÇARPICI YANITLAR

Videoya gelen tepkiler de çarpıcı oldu. Sosyal medya kullanıcıları, 'Sen kimsin?' sorusuna "Ben cebine para sıkıştırdığınız kanser hastası Dilek’im", "Ben, sahte delillerle hayatı çalınan, “Ergenekon’un kasası” diye ölüme terkedilen Kuddusi Okkır’ım! İftiralara karşı canından vazgeçen Yarbay Ali Tatar’ım! Sokak ortasında dövülerek öldürülen Ali İsmail’im! “Bir kereden bir şey olmaz” diye aklanan Ensar’daki mağdur çocuklarım!", "Ben Merve Çavdar’ım. Atanamadığım için tüm hayallerimle birlikte bende 25 yaşımda soldum.." ifadeleriyle yanıt verdi.

CHP Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Engin Özkoç ise videoyu alıntılayarak "BEN ADINI ANAMADIĞINIZ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜM" dedi.

AKP'nin Kimsin Sen videosuna, CHP'den Sen Seç Hangisiyim yanıtı - Resim: 1

AKP'nin Kimsin Sen videosuna, CHP'den Sen Seç Hangisiyim yanıtı - Resim: 2

AKP'nin Kimsin Sen videosuna, CHP'den Sen Seç Hangisiyim yanıtı - Resim: 3

medyafaresi.com