Abone Ol

CNN Türk Genel Müdürü Aktaş: AKP'nin bazı politikalarını beğeniyorum

2014'ün Mayıs ayına kadar 5 yıl boyunca ATV Haber Genel Yayın Yönetmenliği görevini yürüten, kısa bir süre önce CNN Türk’ün yeni genel müdürü olan Erdoğan Aktaş, CNN Türk'ün yeni tarzı hakkında sinyaller verdi.

AKP'nin bazı politikalarını beğeniyorum

"Artık herkes birilerini bir şeyci olmakla suçluyor, yaftalıyor" diyen Aktaş, "Ben içki içmem, çünkü sevmiyorum. Aaaa demek içki içmiyor, tak bir sıfat! 'O zaten bilmem ne cemaati üyesi!' AKP’nin bazı politikalarını beğendiğim ve desteklediğim için tak bir sıfat: ‘Yandaş!’ Katışıksız, tartışmasız her koşulda barış isteyen ve talep eden biri olduğum için tak bir sıfat: ‘Solcu!’ Sadece benim için değil, pek çok insan için geçerli bu" diye konuştu.

Hürriyet'ten Ayşe Arman'ın sorularını yanıtlayan Aktaş şu ifadeleri kullandı: "Bence bu ülkede ‘sıfat terörü’ var. Herkes birbirine bir sıfat takıyor. 140 karakterle çok fazla karaktersizlik yapan insan var! Ama bunun bir önemi yok. Ben içki içmem, çünkü sevmiyorum. Aaaa demek içki içmiyor, tak bir sıfat! “O zaten bilmem ne cemaati üyesi!” AK Parti’nin bazı politikalarını beğendiğim ve desteklediğim için tak bir sıfat: ‘Yandaş!’ Katışıksız, tartışmasız her koşulda barış isteyen ve talep eden biri olduğum için tak bir sıfat: ‘Solcu!’ Sadece benim için değil, pek çok insan için geçerli bu. Artık herkes birilerini bir şeyci olmakla suçluyor, yaftalıyor. Bu ülkedeki gelenekleri, görenekleri savunan biri olduğum için bana ‘muhafazakâr’ da diyebilirler. "