Abone Ol

AKP'li Yaşar Hacısalihoğlu O Anketi Görünce Çılgına Döndü

AKP'li Yaşar Hacısalihoğlu, TV100 canlı yayınında ekranlara getirilen son seçim anketine adeta çıldırdı. Mansur Yavaş’ın Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan daha fazla oy aldığını görünce “Adam konuşmayarak yüzde 70’e çıkacak neredeyse” diye tepki gösterdi.

AKP'li Yaşar Hacısalihoğlu O Anketi Görünce Çılgına Döndü

Cumhurbaşkanlığı seçimleri yaklaşırken araştırma şirketleri de kamuoyu yoklamalarına tüm hızıyla devam ediyor. Çıkan seçim anketi sonuçları da tartışma programlarında masaya yatırılıyor. 

Dün akşam TV100 ekranlarında canlı yayında Yöneylem Araştırma’nın son seçim anketi anketi analiz edildi. Söz konusu seçim anketinde Cumhurbaşkanlığı yarışında kamuoyunda ismi geçen adaylardan Mansur Yavaş’ın Recep Tayyip Erdoğan’dan daha yüksek oy alması programın konuklarından AKP'li akademisyen Yaşar Hacısalihoğlu’nu adeta deliye çevirdi.

"OYU YÜZDE 70’E ÇIKACAK NEREDEYSE"

AKP iktidarına ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yakınlığıyla da bilinen Yaşar Hacısalihoğlu “Adam konuşmayarak yüzde 70’e çıkacak neredeyse. Bu ülkenin insanı akıllıdır. Mansur Yavaş nasıl yönetecek ülkeyi? 2023’e doğru gidiyoruz eğitimli seviyemiz de yükseldi. Bizim vatandaşımız sürekli susan bir adama oy vermez. Konuşmuyor ama oyu yükseliyor” diye konuştu.