Abone Ol

AKP'li Vekiller Mülakatlarda Torpil için Müftülüğe Yazı Yazdı İddiası

CHP'li Başarır, AK Partili Vahit Kiler ve Ekrem Çelebi'nin bazı kişiler için mülakatlarda torpil istediği öne sürülen belgeleri paylaştı.

AKP'li Vekiller Mülakatlarda Torpil için Müftülüğe Yazı Yazdı İddiası

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, AK Partili vekiller Vahit Kiler ve Ekrem Çelebi'nin, Van İl Müftülüğü'nden mülakatlarda bazı kişiler için torpil istediği iddia edilen belgeleri paylaştı.

Başarır, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Bir imza ile nasıl hak yenir işte belgesi! İddiaya göre AKP Bitlis Milletvekili Vahit Kiler ve AKP Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, Van İl Müftülüğü’ne mülakatlara girecek olan yakınları için imzalı torpil belgesi göndermişler. İmam mülakatında torpil isteyenlerde iman ne gezer!" ifadelerine yer verdi.

Vahit Kiler imzalı yazıda "Sayı Hocam, Aşağıda isimleri yazılı olan Hemşerilerimin kurumuzda girecekleri mülakatlarda yardımlarınızı bekler, çalışmalarınızda başlarılar dilerim", Ekrem Çelebi imzalı yazıda ise "Aşağıda bilgileri bulunan 4/B İmam Hatiplik mülakatına girecek ilgililerin değerlendirilmesi hususunu rica ederim" ifadeleri görülüyor.