Abone Ol

AKP'li Twitter fenomeninden Ömer Faruk Kavurmacı'yla ilgili bomba iddialar!

Kadir Topbaş'ın damadı Ömer Faruk Kavurmacı'nın tahliyesiyle ilgili AK Partili twitter fenomeninden bomba bir iddia geldi.

AKP'li isimden Kavurmacı'yla ilgili bomba iddialar!

Kadir Topbaş'ın damadı Ömer Faruk Kavurmacı'nın tahliyesiyle ilgili AK Partili twitter fenomeninden bomba bir iddia geldi. Ahmet Üstün'ün iddiasına göre paralı FETÖ'cülerin kafaları kopartılmak için alıyor ve...'

AK Partili twitter fenomeni Ahmet Üstün'den Ömer Faruk Kavurmacı'nan tahliyesine ilişkin seri halde twitler geldi. Ahmet Üstün, Kavurmacı'nın tahliyesini yapan hakim Cevdet Özcan'a HSYK'nın neden dokunmadığını sordu.

internethaber.com'da yer alan habere göre yargı kanadının kamu vicdanını yaralayan skandal tahliyedeki suskunluğuna da verip veriştiren Ahmet Üstün, "Artık bende şöyle bir inanç oluştu. Paralı FETÖ cüler kafaları kopartılmak için alınıyor. Amaç hasıl olunca salınıyorlar" iddiasında bulundu.

Ahmet Üstün'ün iddiasına göre Kavurmacı'nın tahliyesinde sadece yargı değil 'bir başka güçlü el' de bulunuyor.

İşte AK Partili twitter fenomeninin bombaları:

-Kavurmacı tahliyesinin 1 nolu sorumlusu 5.Sulh Ceza Hakimi Cevdet Özcan ve iddianameyi garip bir zamanda onaylayan Başsavcı vekilidir. Kavurmacı tahliyesi için hala hiç bir şey yapmayan HSYK 3.daire ve HSYK nın tamamı da suçludur..HSYK giderayak tüm itibarını sıfırladı.
-Kavurmacı tahliyesinin sadece yargı boyutu yoktur.. Bunu anlamak için zeki olmaya gerek yok..Besleme medyayı aynı el susturmuştur. Kamizkaze tahliye ilk defa olmuyor adliyelerde hepsi engellendi.. Eğer Kavurmacı'nın tahliyesi engellenmemişse burada başka bir güç var.
-Bu saatten sonra Kavurmacı'nın tutuklanması vicdanları soğutmaz..Bu operasyonu yapanların tamamı tutuklanırsa ancak vicdanlar soğur

ÖMER FARUK KAVURMACI YA KAÇTIYSA...
Kavurmacı 80 milyon ile top gibi oynadı oynamaya devam ediyor... HSYK seyrediyor,Adalet Bakanlığı seyrediyor.Çağlayan seyrediyor..
Şimdi Kavurmacı kaçmış olsa şaşırırmıyız..?? ben şaşırmam.. Adil Öksüzün kaçış görüntülerini hatırlayın ne kadar rahattı herif ??

HSYK TAHLİYECİ HAKİM İÇİN NİYE SES ÇIKARMIYOR?
-Hani dün HSYK 3.Daire Cevdet Özcan için toplanmıştı..Ne oldu ?? Sonuç ?? Haber bile yok..!! İktidardan da,Adalet bakanından da tık yok.
-Her konuda dır dır konuşan HSYK Kavurmacı konusunda neden açıklama yapmıyor..Ya hakimlerini savunsunlar ya da soruşturma açsınlar.. Şu son 2-3 gün içinde HSYK 1.045 ihtiyaç ataması,terfi listesi ve 107 ihraç yaptı..Peki Kavurmacı tahliyesi için niçin bir şey yapmıyor.
-Doğrusu Kavurmacı konusunda sn @dbdevletbahceli de çok net tavır almadı..Nöroloji hekimi yerine rapor yazan dahiliyeciye mi güvenelim ?
-Yazmayacaktım bu konuları ama zaten @nedimsener2010 yazmış..Yazıyorsun yazıyorsun da ne oluyor..Ruh sağlımızı kaybediyoruz..!16 Nisanı bekleyin, geldi geçti 21 mayısı bekleyin o da gelip geçecek 2019 seçimlerini bekleyin olacak.Millete salak muamelesi çekmeyin.