Abone Ol

AKP'li Türkeş, HÜDAPAR’dan rahatsız olduğunu açıkladı

AKP milletvekili Tuğrul Türkeş, seçimlere partisinin listelerinden girecek olan HÜDAPAR’ı eleştirdi. HÜDAPAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'nun Türk bayrağına ilişkin sözlerini değerlendiren Türkeş, “Onun o bayraktan rahatsız olma hakkı varsa benim de HÜDAPAR’dan ve onun genel başkanından rahatsız olma hakkım demokratik bir hak” dedi.

AKP'li Türkeş, HÜDAPAR’dan rahatsız olduğunu açıkladı

AKP Ankara Milletvekili olan ve 14 Mayıs seçimlerinde Ankara 1. bölge 1. sıradan milletvekili adayı gösterilen Yıldırım Tuğrul Türkeş, Hizbullah’la ilişkisi tartışılan HÜDAPAR’dan rahatsız olduğunu dile getirdi.

Radyo Sputnik’te yayınlanan Elif Sudagezer Tüzüner ve Fethi Yılmaz’la Seçim Özel programında değerlendirmelerde bulunan Türkeş, HÜDAPAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu’nun “Türk bayrağının ismi bana problemli geliyor” sözlerinin hatırlatılması üzerine Yapıcıoğlu’na tepki gösterdi.

Türkeş, “Onun o bayraktan rahatsız olma hakkı varsa benim de HÜDAPAR’dan ve onun genel başkanından rahatsız olma hakkım demokratik bir hak. Yani yapsın da görelim” ifadelerini kullandı.

“TAY TAY YÜRÜYEREK AK PARTİ’YE GEÇMİŞ DEĞİLİM”

Türkeş, neden AKP’de siyaset yaptığını da anlattı. “Ben kendi irademle Milliyetçi Hareket Partisi'nden çıkıp tay tay tay yürüyerek AK Parti'ye gitmiş değilim” diyen Türkeş, seçim hükümetinde görev yaptığı için MHP’den ihraç edildiğini hatırlatarak şunları söyledi: