Abone Ol

AKP'li Külünk: Yunanistan Füze Atacakmış, 5 Saatte Selanik'teyiz

AKP MKYK Üyesi Metin Külünk, 'Yunanistan füze atacakmış. Atsın da görelim ağzının payını alır. 5 saatte Selanik’teyiz." açıklaması yaptı.

AKP'li Külünk: Yunanistan Füze Atacakmış, 5 Saatte Selanik'teyiz

Sedat Peker'den 10 bin dolar maaş aldığı öne sürülen AKP MKYK Üyesi Metin Külünk, 'Yunanistan füze atacakmış. Atsın da görelim ağzının payını alır. 5 saatte Selanik’teyiz. 5 saatte Atina’dayız. Eski Türkiye yok artık' dedi.

Külünk Çorum’da bir grup sivil toplum kuruluşu tarafından düzenlenen 'Yeni Dünya Düzeninde Türkiye’nin Konumu' konulu konferansa katıldı.

Külünk, burada yaptığı konuşmada  'Yeni dünya düzeninde Türkiye’nin kutup başı güç merkezi olmasını istemeyenler PKK üzerinden Türk devletinin butik devlet, FETÖ üzerinden Türk devletinin çatısını çökertmek, LGBT üzerinden bu milletin insani değerlerini tüketmek istiyorlar' dedi.

Külünk, devamında şunları kaydetti;

“Yunanistan üzerinden de bütün bu ihtimaller boşa düştüğü için savaş denemesi yapmak istiyorlar. Hodri meydan. Yunanistan füze atacakmış. Atsın da görelim ağzının payını alır. 5 saatte Selanik’teyiz. 5 saatte Atina’dayız. Eski Türkiye yok artık. 2. Dünya Savaşı’nda ABD’nin vereceği atık silaha ihtiyaç duyan Türkiye yok. Her anlamda güçlü Türkiye var. Bugün zorluklarımız var. Güçlüklerimiz var.