Abone Ol

AKP'li Kadın Erdoğan'ı Böyle Savundu: Bir Gülüşü Var Dünyaya Bedel

Sokak röportajı sırasında bir Youtube kanalına konuşan AKP’li genç kadının ekonomi hakkındaki görüşleri ve Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkındaki sözleri şaşkınlık yarattı.

AKP'li Kadın Erdoğan'ı Böyle Savundu: Bir Gülüşü Var Dünyaya Bedel

Özellikle 2021 yılının son yarısında gelen zamlar hakkında sokak röportajı yapan bir Youtube kanalına konuşan AKP’li genç bir kadının ekonomi hakkındaki görüşleri şaşkınlık yarattı.

Vatandaşa yapılan zamları soran muhabir, AKP’li bir kadına denk gelince dikkat çekici cevaplar aldı. Genç kadın, “Vatandaşlar zamları nasıl karşılıyor” sorusuna, “Hak ediyorlar” şeklinde yanıt verip sözlerine şu şekilde devam etti:

“Hiçbir şeyin farkında değiller sadece ekonomi berbat diyorlar. Şunu unutmasınlar; boyun eğdikçe daha çok elektriğe zam gelecek. Akdeniz’de neden petrol çıktı? Neden bütün ülkeler kıskanıyor petrolü? Neden dolar yükseldi? Bunun başlıca sebepleri neler? Bence bunu düşündükten sonra sizde bulabilirsiniz.”

“BİR GÜLÜŞÜ VAR BÜTÜN DÜNYAYA BEDEL”

Genç kadın, “Ekonominin sorumlusu kim?” sorusuna “Ekonominin sorumlusu AKP değil. Bütün suçu AKP’ye atıyorsunuz ama değil. Ekonomiyi tabi ki Cumhurbaşkanımız yönetiyor, Allah da ondan razı olsun. Her şekilde arkasındayız. Bir gülüşü var bütün dünyaya bedel” ifadelerini kullandı.