Abone Ol

AKP'li Hamza Dağ Fox TV spikeri Gülbin Tosun'u hedef aldı

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, FOX TV Haftasonu spikeri Gülbin Tosun'u sosyal medya hesabından paylaşarak hedef gösterdi.

AKP'li Hamza Dağ Fox TV spikeri Gülbin Tosun'u hedef aldı

Tosun'un kadınlara seslenerek AKP'ye oy vermeme çağrısı yaptığı görüntüyü paylaşan Dağ, "Burada tek bir "tarafsızlık" vardır, o da Türkiye’nin tarafında olamama halidir. Tavsiyemiz: Kanalın adını ve logosunu değiştirin, sunuculara CHP rozeti takıp fona da Kılıçdaroğlu’nun fotoğrafını koyun." ifadelerini yazdı.

FOX Ana Haber Hafta Sonu spikeri olan Gülbin Tosun, canlı yayında kadınlara seslendi. "Cumhur İttifakı zihniyeti sizden okumanızı, çalışmanızı istemiyor" diyen Tosun'un sözleri sosyal medyada gündem oldu. 


AKP'li Dağ, sosyal medya hesabından Gülbin Tosun'un canlı yayındaki konuşmasını paylaşarak hedef gösterdi. FOX TV'nin " PKK’nın siyasi uzantısına, örgütündeki istismar vakalarına sessiz kalan Kemal Kılıçdaroğlu'na verebilirsiniz" dediğini savunan Dağ, "Tavsiyemiz: Kanalın adını ve logosunu değiştirin, sunuculara CHP rozeti takıp fona da Kılıçdaroğlu’nun fotoğrafını koyun" diye yazdı.

Dağ, şu ifadeleri paylaştı: "FOX TV’ye göre kadınlara her koşulda alan açan ve haklarını gözeten Recep Tayyip Erdoğan’a oy vermemelisiniz ama kız çocuklarını dağa kaçırıp onları istismar eden PKK’nın siyasi uzantısına, örgütündeki istismar vakalarına sessiz kalan Kemal Kılıçdaroğlu'na verebilirsiniz.

Bunun da adı yabancı sermaye odaklı tarafsız gazetecilik. Burada tek bir "tarafsızlık" vardır, o da Türkiye’nin tarafında olamama halidir. Tavsiyemiz: Kanalın adını ve logosunu değiştirin, sunuculara CHP rozeti takıp fona da Kılıçdaroğlu’nun fotoğrafını koyun."